Quantcast

Voyo má půl milionu abonentů

| redakce | tisk

Streamovací platformu Voyo využívá celkově již půl milionu platících uživatelů v České republice a na Slovensku. Voyo nabízí zájemcům původní projekty vlastní tvorby pod značkou Voyo Originál, prémiový lokální obsah, nejlepší české tvůrce, známé a silné příběhy, české filmy a živé vysílání stanic TV Nova.

Pro Voyo je klíčovým pilířem lokální obsah představovaný nejen českými filmy a seriály ale také původními formáty pod značkou Voyo Originál. Na tuto platformu se přesunul oblíbený seriál Ordinace v růžové zahradě 2.

Historicky první minisérie Voyo Originál Případ Roubal režisérky Terezy Kopáčové vzápětí získal dvě nominace na Českého lva. Voyo dále nabídlo další úspěšné série jako Guru, Národní házená, Iveta, Jitřní záře, Gumy nebo minisérii Král Šumavy: Fantom temného kraje.

Vedle formátů Voyo Originál nabízí SVOD platforma pestrou nabídku filmových a seriálových titulů ze zahraniční a domácí produkce. Vedle živého vysílání kanálů skupiny Nova nabízí také přístup ke sportovním programům Nova Sport 1 a Nova Sport 2 a TV Markíza.

Na Voyo diváci naleznou přes 70 českých filmů a přes 2 tisíce titulů.

Do budoucna chystá Voyo další projekty - thriller Extraktoři, komediální seriál Sex O'Clock, fantasy sérii Vědma, druhou řadu minisérie Iveta nebo třídílnou Matematiku zločinu.





Reklama




Vybrané články