Quantcast

Miloš Nitran finančním ředitelem TV Nova a TV Markíza

| redakce | tisk

Do funkce finančního ředitele české TV Nova a slovenské TV Markíza nastoupí k 1. březnu 2023 Miloš Nitran, který poslední dva roky zastával stejnou funkci ve společnosti Microsoft Česká republika a Slovensko.

Jako finanční ředitel bude Miloš Nitran zodpovědný za finanční řízení společnosti, včetně vedení účetnictví, plánování, správy rozpočtu, řízení cash flow a investičního rozhodování. Jeho cílem bude zabezpečit finanční stabilitu a úspěšnost organizace. Jako člen top managementu bude spolupracovat na plánování a implementaci digitálních projektů, které mají zlepšit efektivitu a produktivitu organizace.

Miloš Nitran a Marianna Trnovská. Ilustrační obrázek (foto: TV Markíza)
▲ Miloš Nitran a Marianna Trnovská. Ilustrační obrázek (foto: TV Markíza)

Miloš Nitran (38) vystudoval Univerzitu Matěje Bela v Banské Bystrici. Posledních 15 let působil ve společnosti Microsoft. Během té doby vystřídal množství pracovních rolí a to jak v rámci české a slovenské pobočky, tak i v regionálních strukturách firmy. Je ženatý a má dva syny. Svůj volný čas tráví s rodinou a přáteli. Rád objevuje nová místa a sportuje.

Funkci finanční ředitelky TV Markíza a TV Nova na základě vlastního rozhodnutí opouští Marianna Trnavská, které úspěšné působení v nejsledovanější slovenské televizi začalo v únoru 2008.





Reklama




Vybrané články