Quantcast

Skylink: Canal+ Action HD ve FastScanu. Chystají se velké změny

| redakce | tisk

Přesně za týden 28.2.2023 začne na českém a slovenském trhu vysílat nový program Canal+ Action HD. Nová stanice dnes spustila svoji promo smyčku (trailer) s ukázkami připravovaných pořadů.

Canal+ Action HD bude od svého spuštění dostupný zákazníkům česko-slovenské platformy Skylink, provozovatele M7 Group, člena CANAL+, a to na satelitu a internetu. O den později 1.3.2023 novou stanici do svých programových rastrů zařadí operátoři T-Mobile, DIGI SK a Slovak Telekom. Nová stanice bude dostupná u stejných operátorů jako program Canal+ Sport HD, jenž odstartoval v létě loňského roku.

Diváci u televizní nabídky Skylink (foto: M7 Group)
▲ Diváci u televizní nabídky Skylink (foto: M7 Group)

Stanici Canal+ Action HD si mohou naladit klienti Skylinku na satelitu Astra 3B, na kmitočtu 11,973 GHz, polarizace vertikální, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK. Zákazníci se set top boxy či televizory s funkcí FastScan se o naladění nové stanice nemusejí starat. Program se automaticky objeví v EPG na 25. pozici v českém FastScanu, na 20. pozici ve slovenském FastScanu. Jde ale o dočasné pozice.

Dne 28.2.2023 - tedy v den startu stanice - proběhne aktualizace většiny stanic ve FastScanu a zákazníci Skylinku novou stanici najdou v českém i slovenském FastScanu na páté pozici.

Stanice Canal+ Action HD nabídne divákům především akční filmy a seriály. O víkendech navíc i přenosy zápasů z anglické fotbalové Premier League.





Reklama




Vybrané články