Quantcast

Skylink: Volné vysílání v únoru

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink: Volné vysílání v únoru

Pro druhý měsíc roku 2023 připravil provozovatel česko-slovenské satelitní a internetové platformy Skylink další volné vysílání. Vybrané programy z nabídky operátora jsou tak dostupné pro všechny diváky bez ohledu na to, zda je mají objednané.

Od středy 1.2.2023 do středy 1.3.2023 tak na klienty Skylinku čekají dva tématické programy - National Geographic Wild HD a Golf Channel.

National Geographic Wild se jako minulý rok bude každou únorovou neděli věnovat nejdivočejším kočkovitým šelmám - tvorům s velkolepou silou, divokostí a krásou, kterým hrozí vyhynutí. Na diváky čekají působivé a silné příběhy se lvy, tygry, gepardy a leopardy ze všech koutů světa. Zatnout drápky s National Geographic Wild je opravdu jednoduché.

Rodina sleduje programovou nabídku Skylinku (foto: M7 Group)
▲ Rodina sleduje programovou nabídku Skylinku (foto: M7 Group)

Dokumentární National Geographic Wild je dostupný také v internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.

Sportovní program Golf Channel nabídne exkluzivní přenosy z nejprestižnějších golfových sérií na světě a nebudou chybět ani týmové soutěže nebo zpravodajství z golfového světa.

technické parametry - Nat Geo Wild HD:

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,090 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Irdeto + Conax + Nagra MA + Viaccess

technické parametry - Golf Channel:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 12,012 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Irdeto + Conax + Nagra MA + Viaccess





Reklama




Vybrané články