Quantcast

Novinky v Lepší.TV - Arcadia TV i nové regiony ČT1

| redakce | tisk

Další programy se v poslední době objevily v nabídce operátora OTT služby Lepší.TV. Nově provozovatel nabízí stanici Arcadia TV a také nové regionální vysílání ČT1 pro oblast Čech.

S novou stanici Arcadia TV můžete cestovat na nejkrásnější a nejzajímavější místa na Zemi. Cestovní průvodci, městské portréty, přírodní filmy, světové kulturní památky UNESCO a dobrodružné dokumenty jako tip pro vaši další cestu, dovolenou nebo jen pro relaxaci. Stanice vysílá v původním znění a má české nebo slovenské titulky.

Veřejnoprávní Česká televize (ČT) nedávno spustila nové regionální zpravodajství pro území Čech. Na programu ČT1 JZČ (jihozápad Čech) může sledovat zprávy ze studií z Plzně a Českých Budějovic a na ČT1 SVČ (severovýchod Čech) z Ústí nad Labem a Hradec Králové.

V polovině března ukončila svoji činnost stanice UP Network. Místo ní mohou diváci sledovat jiný program - Spark TV. Jde o televizní program zaměřený na atraktivní dokumentární filmy z divácky nejzajímavějších oblastí a rovněž zajímavé diskuse se zaměřením nejen na historii a přírodu, ale také na aktuální témata současnosti.

Provozovatel připomíná, že nadále můžete sledovat televizní stanice skupiny Prima bez reklam. U zpětného sledování je možnost kompletního a navíc automatického přeskakování reklam. Stanice Primy bez reklam si mohou zákazníci objednat za poplatek 59 Kč měsíčně.





Reklama




Vybrané články