Quantcast

Vodafone TV se rozrůstá o kanály Premier Sport

| redakce | tisk

Od dubna pokryje Vodafone TV kompletní fotbalovou Ligu mistrů a přinese další prémiové zápasy evropských fotbalových lig. K vidění bude nově i to nejlepší ze světa smíšených bojových umění MMA nebo basketbalová Euroliga.

Ke zhruba 150 kanálům televize od Vodafonu totiž přibudou programy Premier Sport 1 a Premier Sport 2. Ty si navíc mohou v dubnu i květnu užít všichni zákazníci Vodafone TV bez ohledu na tarifní balíček.

Před třemi roky spustil Vodafone v Česku svou televizi a od té doby se její obsahová nabídka výrazně a opakovaně rozrostla. Platí to i o sportu, kde od 4. dubna přibudou kanály Premier Sport 1 a Premier Sport 2. Toto doplnění pro Vodafone TV v praxi znamená, že už pokryje kompletní fotbalovou Ligu mistrů a výrazně rozšiřuje nabídku přenosů z Evropy, ať už je to německá Bundesliga, italská Serie A, španělská LaLiga, skotská Premiership nebo Saúdská liga s Cristianem Ronaldem.

Liga UFC na Vodafone TV (foto: Vodafone)
▲ Liga UFC na Vodafone TV (foto: Vodafone)

Protože fotbal nabízí Vodafone TV i na jiných kanálech, neuniknou už nikomu atraktivní zápasy v bojích o klubové tituly. Třeba hned 8. dubna souboj Atlanta - Bologna (Serie A) a Freiburg - Bayern (Bundesliga). Nebo čtvrtfinálové utkání Ligy mistrů, které začíná soubojem Manchester City - Bayern a poběží 11. dubna na Premier Sport 2.

Nejde jen o fotbal, ale třeba i o to nejlepší ze světa smíšených bojových umění MMA, tedy ligu UFC s výraznou českou stopou. Za ní stojí Jiří Procházka, který se stal vůbec prvním českým šampionem UFC. Přibudou i přenosy z basketbalové Euroligy s Janem Veselým a Tomášem Satoranským nebo nejslavnější liga amerického fotbalu NFL včetně největší sportovní akce Super Bowl.

Diváci Vodafone TV dostanou díky novým kanálům k dispozici stovky hodin sportovní prémiové zábavy měsíčně navíc. A aktuálně si kvůli tomu nemusí nic dokupovat.

Pro všechny naše zákazníky, a to i ty s tarifem Klasik, otevřeme nové prémiové stanice Premier Sport 1 a Premier Sport 2 na celý duben i květen. Špičkovou sportovní podívanou si tak mohou užít úplně všichni. Premier Sport 1 naladíte na EPG pozicích 69 a 100, Premier Sport 2 na pozici 70. O následném zařazení sportovních stanic do televizních tarifů budeme všechny předem informovat,“ říká Milan Raška, ředitel oddělení rozvoje televizní a internetové služby Vodafonu.

zdroj: Vodafone





Reklama




Vybrané články