Quantcast

T-Mobile TV nabízí Voyo start, za poplatek plnou verzi

| redakce | tisk

Česká verze streamovací platformy Voyo se dostává k dalším divákům. Od úterý 28. března 2023 službu nově nabízí telekomunikační operátor T-Mobile v rámci své televizní služby T-Mobile TV.

Voyo divákům nabízí široké spektrum filmů, seriálů a originálního obsahu.

Diváci u televizní služby T-Mobile TV (foto: T-Mobile)
▲ Diváci u televizní služby T-Mobile TV (foto: T-Mobile)

Pro zákazníky T-Mobile je připravena 14denní zkušební verze, následně si mohou vybrat, zda budou chtít Voyo v plné verzi (za poplatek), nebo zůstanou u "ochutnávkové" verze Voyo start v rámci tarifu.

Voyo start umožní divákům přehrát každých 30 dní celkem 5 videí ze služby Voyo. Nenabízí pémiový obsah Voyo, sportovní sekci a živé vysílání sportovních stanic Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Služba je poskytována zdarma - v rámci zaplaceného balíčku.

Voyo na T-Mobile TV (foto: T-Mobile)
▲ Voyo na T-Mobile TV (foto: T-Mobile)

Plná verze Voyo stojí u operátora 159 Kč každých 30 dní.

O zpřístupnění Voyo budou klienti informováni e-mailem, SMS nebo upozorněním v rámci aplikace T-Mobile TV GO a také mohou o aktivaci služby požádat sami v aplikaci Můj T-Mobile TV nebo prostřednictvím infolinky či na prodejnách T-Mobile.

Srovnání služby Voyo start a plné verze na T-Mobile TV (foto: T-Mobile)
▲ Srovnání služby Voyo start a plné verze na T-Mobile TV (foto: T-Mobile)

Balíček Voyo start či Voyo plná verze lze současně využívat na pěti zařízeních. Souběžné sledování je pak možné na dvou zařízeních, a to prostřednictvím set-top boxů s operačním systémem Android TV, jako jsou Kaon a Skyworth, chytrých televizorů, telefonů, tabletů atd., vždy s nainstalovanou aplikací Voyo. Přejít z bezplatné na placenou verzi lze prostřednictvím mobilní aplikace, webové samoobsluhy, zákaznického centra, v aplikaci Voyo nebo ve značkových prodejnách T-Mobile.





Reklama




Vybrané články