Quantcast

Muzikálový seriál Grease: Rise of the Pink Ladies na SkyShowtime

| redakce | tisk

Desetidílná řada s Marisou Davilou a Cheyenne Isabel v hlavních rolích bude k dispozici od 7. dubna exkluzivně na SkyShowtime, s dvěma epizodami dostupnými po uvedení.

SkyShowtime dnes potvrdila datum uvedení nového seriálu Grease: Rise of the Pink Ladies. Nadcházející muzikálový seriál z produkce Paramount Television Studios bude mít premiéru na SkyShowtime v pátek 7. dubna. Nové epizody z desetidílné řady budou k dispozici každý pátek.

Muzikálový seriál Grease: Rise of the Pink Ladies (foto: SkyShowtime)
▲ Muzikálový seriál Grease: Rise of the Pink Ladies (foto: SkyShowtime)

Tento muzikálový seriál se odehrává čtyři roky před původní Pomádou (Grease). V roce 1954, než začal vládnout rock‘n‘roll a než T-Birds byli ti největší frajeři ve škole, se čtyři naštvaní outsideři rozhodnou začít bavit po svém a vyvolají morální paniku, která navždy změní střední školu Rydell High.

V seriálu hrají Marisa Davila jako Jane, Cheyenne Isabel Wells jako Olivia, Ari Notartomaso jako Cynthia, Tricia Fukuhara jako Nancy, Shanel Bailey jako Hazel, Madison Thompson jako Susan, Johnathan Nieves jako Richie, Jason Schmidt jako Buddy, Maxwell Whittington-Cooper jako Wally a Jackie Hoffman jako zástupkyně ředitelky McGee.

Annabel Oakes („Atypical“, „Transparent“) je nejen scénáristkou a producentkou, ale i produkční a režisérkou seriálu. Marty Bowen a Wyck Godfrey jsou výkonnými produkčními za produkční společnost Temple Hill. Dalšími výkonnými produkčními jsou Adam Fishbach a Alethea Jones („Made For Love“, „Dollface“, „Evil“), přičemž Alethea zároveň režírovala i pilotní epizodu a dva další díly série. Prostřednictvím mediální společnosti PICTURESTART seriál produkuje Grace Gilroy, zatímco výkonnými produkčními jsou Erik Feig a Samie Kim Falvey. Na choreografii i režii se podílel Jamal Sims a hudbu složil Justin Trante, výkonný hudební producent a skladatel nominovaný na cenu GRAMMY.

zdroj: SkyShowtime





Reklama




Vybrané články