Quantcast

Lepší.TV přidává dvě stanice a zvyšuje ceny

| redakce | tisk

OTT platforma Lepší.TV rozšiřuje svoji programovou nabídku o další dva tématické programy. Pro diváky také vylepšuje elektronický programový průvodce (EPG) a zdražuje své služby.

Do televizní nabídky přibyly dva nové programy - Skvelé TV a Park TV.

Stanice SKVELÉ TV sleduje tradiční řemesla jako je modrotisk, hrnčířství, sklářství, vyřezávání ze dřeva, umělecké kovářství a mnoho jiného. Část programu se také věnuje sportu jako kanoistika, skatoboarding, wakeboard či skoky na lyžích a snowboardu. Stanice je dostupná ve všech balíčcích a v Lepší.TV MAX navíc ve 4K kvalitě.

Nové stanice v Lepší.TV (foto: Lepší.TV)
▲ Nové stanice v Lepší.TV (foto: Lepší.TV)

Stanice PARK TV si pak dává za úkol vzdělávat a zároveň bavit, a to vše v živém vysílání. Hlavní hrdinové jsou zvířata ze záchranných stanic, parků, ZOO ale i živé přírody, ať už exotické i neexotické, středoevropské i světové. Součástí vysílání jsou zvukové a textové informace o zvířatech a jejich světě, zvuky přírody a další naučná grafika. Vysílání bude mít denní režii, která zajistí ovládání kamer umístěných mezi zvířaty tak, aby divák viděl zajímavé detaily. Třeba krmení, čištění, zábavu zvířat a podobně. Stanice je dostupná v balíčcích Lepší.TV KLASIK a Lepší.TV MAX.

Provozovatel služby Lepší.TV také vylepšuje EPG.
Nová funkce je dostupná přímo z výběru televizních stanic (EPG). Stačí kliknout na libovolnou stanici a okamžitě se dostanete do detailu daného kanálu, kde vidíte pořady roztříděné do nejrůznějších kategorií.

Zvýšení cen Lepší.TV
Další novinka diváky příliš nepotěší - provozovatel je nucen zvýšit ceny svých služeb.

"Kvůli rostoucím nákladům za poplatky stanicím, autorským spolkům, elektřině, serverhostingu a nákladům na vývoj Lepší.TV, jsme byli nuceni poprvé v historii fungování zdražit naše služby, a to od 1. března 2023. Díky úpravě cen budeme schopni i nadále zlepšovat kvalitu služeb, přicházet s novými a užitečnými funkcemi a přidávat do nabídky další zajímavé stanice," uvádí operátor Lepší.TV.

"Jsme přesvědčeni, že i přes mírné zvýšení ceny je naše služby stále zajímavá a v mnoha ohledech bezkonkurenční. Ať už svými unikátními vlastnostmi, tak množstvím skvělých stanic za nejlepší cenu. Balíček MINI bude stát 119 Kč/měsíc a KLASIK pouze 229 Kč/měsíc. Cena balíčku MAX se nemění. Do konce února si stále můžete prodloužit roční předplatné za původní cenu," dodává provozovatel služby Lepší.TV.





Reklama




Vybrané články