Quantcast

Vodafone TV slaví 3 roky a má nové balíčky

| redakce | tisk

Telekomunikační operátor Vodafone dnes přišel s inovovanou nabídkou televizních balíčků. Základem služby bude vždy téměř 120 programů a přístup do videotéky se 2.000 tituly.

Vodafone TV byla spuštěna v březnu 2000 a ke třetím narozeninám operátor připravil řadu novinek, které se týkají balíčků televizních služeb.

K základní nabídce si mohou nově klienti Vodafone objednat některý ze tří tématicky zaměřených balíčků - Sport, Cinema a Family.

Obrazovka s nabídkou tv a video služeb Vodafone TV (foto: Vodafone)
▲ Obrazovka s nabídkou tv a video služeb Vodafone TV (foto: Vodafone)

V ceně dodatkového balíčku (za příplatek) získají diváci mimo jiné 15 prémiových sportovních programů nebo v jiném případě přístup ke streamovací službě Voyo.

Základní balíček obsahuje téměř dvojnásobek programů, než původní TV Klasik. Obsahuje základní české televizní stanice rozšířené o dokumentární, lifestylová a hudební programy.

Balíček Sport obsahuje 15 kanálů, včetně stanic Premier Sport nebo Nova Sport. V ceně balíčku Cinema jsou například stanice HBO, včetně videotéky HBO Max nebo programy Filmbox. Balíček Family obsahuje 187 stanic, včetně Voyo, která bude nově předinstalována v set top boxu Vodafone TV.

Vodafone TV je pro klienty s pevným internetem od Vodafone za zvýhodněnou cenu (slevou vyšší než 50%) a stojí 150 korun měsíčně, samostatně je za 320 korun.

Ceny doplňkových balíčků je pro všechny klienty stejná - balíček Sport za 150 korun, Cinema 220 korun a Family (včetně Voyo) za 220 korun měsíčně.

Stávající klienti mohou i nadále využívat původní televizní tarify (Klasik, Komfort, Komplet) a 11 doplňkových balíčků.





Reklama




Vybrané články