Quantcast

Ve Španělsku odstartoval kanál Buenviaje

| redakce | tisk

Na španělském trhu začal působit nový placený tématický kanál pod názvem Buenviaje. Jde o projekt společnosti AMC Networks International Southern Europe, největšího nezávislého producenta a distributora tématických kanálů na španělském trhu.

Stanice Buenviaje začala vysílat 13. dubna 2023 a u televizních operátorů nahradila původní hudební televizní kanál Sol Música. Tato stanice ale neskončila - přesunula se jen na sociální sítě. K dispozici je nově jako volně vysílaný program. Je k dispozici například na populárním videoportálu YouTube. Z důvodu omezení vysílacích práv je program Sol Música dostupný jen divákům na území Španělska.

Buenviaje - programová novinka na španělském trhu (foto: AMCNISE)
▲ Buenviaje - programová novinka na španělském trhu (foto: AMCNISE)

Buenviaje je televizní kanál zcela zaměřený na pořady o cestování. Diváky zve k objevování a prozkoumávání nových míst pomocí odpovědných expedic, které respektují jiné kultury a životní prostředí. Milovníky turistiky vede k objevování inspirativních destinací, gastronomických plánů, jedinečného ubytování a nových způsobů cestování.

Stanice je od svého startu dostupná u řady španělských operátorů Movistar Plus+ (programová pozice 89), Vodafone TV (108), Orange TV (82), Euskaltel (32), R (54), Telecable (54), Jazztel TV (82), CLICtv (89) a lokálních kabelových sítí.





Reklama




Vybrané články