Quantcast

Indonéský kanál TVRI World HD volně na satelitu Astra

| redakce | tisk

K televizním domácnostem se nově dostává poměrně exotický kanál TVRI World HD. Jde o zpravodajský a informační kanál provozovaný indonéským veřejnoprávním vysílatelem LPP Televisi Republik Indonesia.

Stanice TVRI World HD se objevila v DVB-S2 multiplexu na kmitočtu 11,229 GHz na evropské orbitální pozici 19,2°E, kde jsou zaparkovány družice Astra lucemburského satelitního operátora SES (Astra). Vysílání je šířeno volně ( FTA) a je tedy dostupné pro všechny satelitní diváky, kteří jsou v dosahu signálů ze satelitů Astra na zmíněné pozici 19,2°E.

TVRI World HD - záběr z příjmu stanice
▲ TVRI World HD - záběr z příjmu stanice

Posláním TVRI World HD je přinášet divákům aktuální informace z domova a ze světa z indonéského pohledu. Vysílání je poskytováno v anglickém jazyce.

Vedle satelitu je TVRI World HD dostupný na streamovací platformě KLIK - klik.tvri.go.id , kde jsou dostupné i další stanice veřejnoprávní TVRI bez jakékoliv registrace. Celkem se jedná o 32 televizních programů. Řadu z nich lze z webu sledovat i u nás - pokud stanice nevysílají pořad(y) s omezenými právy. V takovém případě je divák buď přesměrován na mezinárodní program TVRI World nebo se vysílání nespustí.

technické parametry - TVRI World HD:

Astra 1KR (19,2°E), freq. 11,229 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA





Reklama




Vybrané články