Quantcast

Začalo natáčení třetí série Pečie celé Slovensko

| redakce | tisk

Úspěšná show RTVS, ve které své pekařské a cukrářské umění předvádějí amatérské pekařky a pekaři, se vrátí na televizní obrazovky i letos. I ve třetí sérii se diváci mohou těšit na výjimečné pekařské a cukrářské výzvy, jedinečné recepty a neopakovatelnou přátelskou atmosféru.

Programem bude opět doprovázet moderátorská dvojice Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval. Dovednosti nového tuctu talentovaných soutěžících budou i v třetí sérii hodnotit profesionální cukrářky Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová. Natáčení třetí série show Pečie celé Slovensko již odstartovalo v areálu zámečku Theresia Chateau v Bernolákově a RTVS ji na obrazovky Jednotky uvede na podzim letošního roku.

Pečie celé Slovensko se vrátí na RTVS (foto: RTVS)
▲ Pečie celé Slovensko se vrátí na RTVS (foto: RTVS)

Pořad Pečie celé Slovensko vychází z formátu The Great Bake Off vytvořeného Love Production a licencovaného BBC Studios distribution. Celosvětově oblíbená show si získala srdce diváků ve více než 30 zemích světa a své síly si v soutěži už dvakrát změřili i amatérští pekaři a cukráři ze Slovenska. Relace Pečie celé Slovensko dosáhla mimořádné popularity a pozitivní divácké ohlasy, což se odrazilo i na mimořádné sledovanosti.

Projekt zaujal nejen televizní diváky, ale jeho přípravu si užil i štáb a účinkující. „Přijde mi to, jako kdybychom před týdnem odešli a vrátili se teď zpátky. Ten rok neskutečně rychle utekl. Samozřejmě, jsou zde nějaké malé změny. Nejvíce jsem se těšil na naše soutěžící, neboť oni jsou srdcem této show,“ vyjádřil se herec a moderátor show Peče celé Slovensko Juraj Bača.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články