Quantcast

Na Voyo míří špionážní seriál Extraktoři

| redakce | tisk

Nový šestidílný špionážní thriller Extraktoři z dílny Voyo Originál bude mít premiéru na streamovací platformě Voyo již v pátek 27. října 2023.

V hlavních rolích se objeví Pavla Gajdošíková, Jan Révai, Jakub Štáfek, Jitka Schneiderová a další. Autorem námětu je investigativní novinář a publicista Jaroslav Kmenta, kameramanem držitel osmi Českých lvů, legendární Vladimír Smutný.

Špionážní seriál Extraktoři brzy na Voyo (foto: TV Nova)
▲ Špionážní seriál Extraktoři brzy na Voyo (foto: TV Nova)

Stát je povinen pomáhat svým lidem v zahraničí,“ zazní hned v úvodních epizodách thrilleru Extraktoři. Jejich práce není vidět. Jsou to ale ti, kteří pomáhají českým občanům dostat se v bezpečí domů v případech, kdy se za hranicemi Česka ocitnou v nebezpečí.

Více než jeden měsíc strávili filmaři v Turecku, kde je čekalo náročné natáčení „pod dozorem“ místní policie.

Extraktoři spolupracují s mezinárodními vládními organizacemi a pomáhají řešit problémy, které nelze z různých důvodů vyřešit úplně oficiální cestou. Příběh inspirovaný skutečnými událostmi stojí na pečlivě rešeršovaných faktech a znalostech z prostředí tajných služeb a vysoké politiky.

V tomto ohledu tvůrci využili hned několik odborných poradců a konzultantů, aby výsledná podoba byla maximálně autentická.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články