Quantcast

Pro Voyo natočena třetí a závěrečná řada Ivety

| redakce | tisk

Padla poslední klapka životopisné ságy Iveta pro streamovací platformu Voyo. Tvůrčí tým v čele s režisérem a scenáristou Michalem Samirem se tak po více než třech letech loučí s osudy jedné z nejznámějších tváří tuzemské pop-music.

Příběh diváky tentokrát zavede do období, kdy se život zpěvačky dramaticky proměnil. Zdá se, že vyprodané haly a profesní vavříny jsou minulostí. Iveta Bartošová navíc vede soudní při o milovaného syna Artura.

Minisérie Iveta. Na snímku David Prachař a Anna Fialová (foto: TV Nova)
▲ Minisérie Iveta. Na snímku David Prachař a Anna Fialová (foto: TV Nova)

Třetí řadu pro Voyo opět produkuje oceňovaná Barletta Productions v čele s producentskou dvojicí Maja Hamplová a Matěj Chlupáček. Kreativním producentem za Voyo je Matěj Podzimek.

Novými aktéry v poslední řadě Ivety budou mj. David Prachař, který ztvární roli Ivetina manžela Josefa Rychtáře, a Richard Krajčo. Ten má roli Ivetina oddaného fanouška Zdeňka Macury.

V minisérii se dále objeví Filip Rajmont jako někdejší král bulvárních médií Pavel Novotný se svou podřízenou novinářkou a také Ivetinou kamarádkou Gabi v podání Zuzany Zlatohlávkové. Jana Stryková ztvární Gabininu zásadní konkurenci, bulvární novinářku Simonu. V roli Ivetiny maminky Svatavy Bartošové se vrátí Alena Mihulová.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články