Quantcast

Prima COOL SK startuje na SledovanieTV

| redakce | tisk | názory

Služba SledovanieTV zařadila stanici Prima COOL SK ihned při jejím spuštění na Slovensku dne 27. května. Kanál plný seriálů a pořadů bude součástí všech základních balíčků služby.

Dlouho očekávané spuštění slovenské verze oblíbeného kanálu Prima COOL je tu. Slovenští diváci jej mohou na obrazovkách sledovat od 27. května Ten den se stane součástí služby SledovanieTV, dostupný bude ve všech základních balíčcích.

Programové schéma nabízí osvědčené stálice jako je oblíbený animovaný seriál Simpsonovi a zábavný pořad Partička. Chybět nebude ani Autosalon, Re-play a další pořady z vlastní dílny Prima COOL. Z licenčních důvodů se naopak neobjeví avizovaná Hvězdná brána, kterou v programovém vysílání nahradila právě rodina ze Springfieldu.

Prima COOL je první z rodiny tematických kanálů skupiny Prima, která přichází na Slovensko. Na podzim by ji, podle informací Primy, měla následovat Prima LOVE. Doplní tak stávající programy CNN Prima NEWS a Prima PLUS. Ta se přejmenovala Prima SK. Změna je pouze kosmetická, programové schéma se nijak nemění a bude i nadále zaměřeno na originální tvorbu.

Pořady a seriály z dílny televize Prima se těší velké popularitě nejen u českých, ale i u slovenských diváků. Jsem proto rádi, že se skupina Prima rozhodla nabídnout oblíbené tematické stanice i ve slovenském vysílání,“ říká marketingový ředitel SledovanieTV Lukáš Pazourek.

zdroj: SledovaniTV

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články