Quantcast

Premiere plánuje plošnou výměnu přístupových karet

| redakce | tisk

Provozovatel platformy Premiere chce do Vánoc rozeslat všem abonentům novou dekódovací kartu pro příjem programů paketu Premiere. Vysílatel tímto krokem chce zamezit ilegálnímu příjmu svých programů.

Mnichovský operátor se podle informací německého magazínu již na výměnu karet připravuje. Mluvčí Premiere tuto informaci nepotvrdila.

První plošnou výměnu karet provedl na podzim roku 2003. Tehdy přešel na kódovací systém Nagravision Aladin, který by měl lépe zabezpečit programy před neautorizovaným příjmem. V loňském roce byl paket Premiere spolu s nabídkou Kabel Deutschland opět prolomen. Zpočátku bylo možné programy přijímat na kartách typu Cerebro. Premiere si později tento název nechala patentovat. Krátkou dobu byl paket Premiere dostupný i na emu a přístupových modulech. Po změně klíčů v době fotbalového šampionátu je paket Premiere opět dostupný jen na kartách a modulech Diablo.

Upozornění: Tato zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje. Pro příjem placené televize si obstarejte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná.

zdroj: DigitalFernsehen.de





Reklama




Vybrané články