Quantcast

Canal Digital ukončí provoz PPV kanálů Kiosk

| Martin Vyleťal | tisk

Provozovatel skandinávské satelitní pay-tv platformy Canal Digital (satelity Thor 2 a Thor 3) ukončí provoz PPV (pay per view) kanálů Kiosk. Abonenti si mají do 3.1.2007 vybrat všechen kredit, který mají na programy Kiosk.

Canal Digital dříve provozoval 22 PPV kanálů, které před několika měsíci zredukoval na polovinu. Později zrušil další 3 PPV kanály. Dnes má provozovatel jen 8 kanálů Kiosk, z toho Kiosk 1 je nekódovaný promo kanál, který upozorňuje na premiéry, které se objeví na některém z programů Kiosk 2 - Kiosk 8. Kanály Kiosk 6, 7 a 8 vysílají porno. Od začátku ledna nebude vysílat Kiosk ani jeden.

Kiosk jsou programy, obdoba stanic Taquilla či Sky Box Office, které přinášejí nejnovější filmové tituly. Divák zde platí za shlédnutý pořad. Kvalita kanálů Kiosk není příliš dobrá - vysílají se v jen v rozlišení 352x576.

Situace v konkurenční službě Viasat je s PPV kanály velmi obdobná. Zde se původně vysílalo celkem 8 PPV programů Viasat Ticket. Dnes se zde vysílá Viasat Ticket pouze jeden. Druhý program Ticket přenáší vysílání stanice Private Spice.

zdroj: Kingsatonline.com





Reklama




Vybrané články