Quantcast

Duel A. Zelenky na UPC Express: Jana Hybášková a Ladislav Jakl

| redakce | tisk

Hosty Duelu Antonína Zelenky vysílaného na televizní stanici UPC Express v analogové i digitální kabelové televizi UPC jsou tentokrát Jana Hubášková, poslankyně Evropského parlamentu za EDS 2009 a Ladislav Jakl, tajemník prezidenta České republiky. V úvodu se vyjádří k politice ČSSD a jejímu deklarovanému povolebnímu cíli - zrušení placení poplatků ve zdravotnictví.

Dramatická výměna názorů obou hostů se odehraje k tématu Lisabonská smlouva a k souvisejícímu verdiktu Ústavního soudu, podle nějž není v rozporu s ústavním pořádkem ČR. Ladislav Jakl se vyjádří velmi kriticky k bruselskému byrokratismu a bude silně kritizovat europoslankyni Janu Hybáškovou za argumenty o výhodnosti Lisabonské smlouvy pro Českou republiku. Poslankyně se ovšem nebude chtít dát. Ostrá výměna názorů a nesmiřitelné postoje k tzv. deficitu demokracie v EU budou provázet jejich diskuzi až do poslední minuty Duelu. Pořad bude vysílán počínaje pondělkem 1.12. 2008 do 14.12. 20008.

„DUEL Antonína Zelenky“ - je politický diskusní pořad, který od 1. května nabízí ve svém vysílání televizní stanice UPC Express. Ta je dostupná všem zákazníkům analogové a digitální kabelové televize UPC, tedy přibližně šesti stům tisícům českých domácností.

DUEL Antonína Zelenky je čtrnáctidenník a délka diskuse moderované tímto známým rozhlasovým a televizním novinářem je třicet minut. Pořad je vysílán v časech: 9:00, 13:00, 19:00 a 22:30 hod. Během následujících čtrnácti dnů je pak vždy několikrát ve stejných časech reprízován. Zájemci ho mohou shlédnout i na internetové adrese www.upc-express.cz

UPC Express je informační, zpravodajský, publicistický a zábavní televizní kanál kabelové televize UPC, který aktuálně vysílá v Praze a v sedmi regionálních variantách.

zdroj: PR UPC





Reklama




Vybrané články