Quantcast

TV Barrandov bude také v nabídce UPC Direct

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: TV Barrandov bude také v nabídce UPC Direct

Nová česká digitální televize TV Barrandov, která naplánovala zahájení vysílání k 11. lednu 2009, si zajistila distribuci v další satelitní platformě. Po paketu Skylink bude program dostupný také v nabídce UPC Direct.

"Zařazení nového programu TV Barrandov je jednou z našich priorit," řekl na dotaz serveru parabola.cz František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR společnosti UPC Česká republika a naznačuje, že se program v této platformě objeví během prvního měsíce vysílání. "Informace, které mám k dispozici, předpokládají, že TV Barrandov by měla v základní nabídce UPC Direct (Rodina) odstartovat v průběhu ledna," doplnil pro web parabola.cz Fr. Malina z UPC.

Plnoformátová TV Barrandov bude součástí digitálního pozemního multiplexu 2, který provozuje společnost České Radiokomunikace (ČRa). Multiplex 2 obsahuje dále programy TV Nova, Prima TV. Od prosince také Nova Cinema a v budoucnu i druhý program Prima TV.

TV Barrandov bude dostupná na satelitu Astra (23,5°E) na kartách Skylink a Gital a dále také v kabelové televizi UPC v analogové i digitální nabídce a v IPTV televizi společnosti O2 Czech republic.





Reklama




Vybrané články