Quantcast

Předplacené karty UPC Direct opět v prodeji

| Tisk

logo Společnost UPC DTH, poskytovatel středoevropské satelitní placené televize UPC Direct, uvádí na český trh dlouho očekávaný produkt - Předplacené karty. Prepaid karty mají zaplnit prostor v produktech operátora a jsou určeny zejména zákazníků, kteří chtějí nezávislý přístup k široké programové nabídce bez uzavření smlouvy.

Od 1.12. 2010 jsou v nabídce UPC Direct tyto druhy karet s těmito prodejními cenami:


obrázek

Prepaid karty UPC jsou v prodeji u autorizovaných prodejců a to Předplacená karta Direct 6, Předplacená karta Direct 12 a Předplacená karta Direct film 12.

Nejlevnější je Předplacená karta Direct 6. Je určena pro příjem základního balíčku programů Medium (dříve Rodina) za cenu 1990,- Kč (tj. 331,70 Kč měsíčně) s nabídkou více než 90 programů.

Roční "předplacenka" prodávaná pod názvem Předplacená karta Direct 12 stojí 3590,- Kč (tj. 299,-Kč měsíčně). Obsahuje stejný balíček programů - Medium.

Zájemci o širší programovou nabídku Medium, včetně prémiových kanálů HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2 a HBO HD získají při objednání služby Předplacená karta Direct film 12. Roční karta stojí 5990,-Kč (tj. 499,20 Kč měsíčně).



Prepaid karty UPC jsou nabízeny pouze v České republice.

Nabídku satelitní placené televize UPC Direct s prepaid kartou mohou využívat pouze klienti s vlastním set top boxem, který je vybaven interním či externím dekodérem systému CryptoWorks.

redakce





Reklama




Vybrané články