Quantcast

Streamovací služba CANAL+ dostupná pro zákazníky DIGI SK

| Tisk | komentáře

Od 3. 4. 2024 nabízí společnost DIGI Slovakia svým zákazníkům nový benefit v podobě streamovací služby CANAL+. Ta je dostupná pro zákazníky s vybranými základními balíčky.

Oblíbená streamovací služba CANAL+ je nově dostupná i pro klienty DIGI. Stovky filmů, seriálů, ale i oblíbené sportovní televnzí programy jsou součástí nového benefitu - streamovací služby CANAL+.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Nový benefit DIGI SK - streamovací služba CANAL+ (foto: DIGI SK)

Benefit získají všichni klienti satelitní a kabelové televize s balíčkem Premium a Platinum, stejně tak i zákazníci internetové televize, kteří mají aktivní extra balíček "Prémiový Šport".

Pro využívání nové služby od DIGI je zapotřebí se zaregistrovat na stránkách provozovatele - na webu www.digislovakia.sk/canalplus .

Služba CANAL+ od DIGI nabízí celou videotéku vybraných pořadů. Zákazníci tak mohou sledovat množství filmů a seriálů, ale také sledovat oblíbené sportovní přenosy na programech CANAL+ Sport.



Streamovací služba CANAL+ je dostupná pro smart TV, tablety, mobily i počítače. Zákazníci internetové televize od DIGI najdou aplikaci i ve svých set top boxech. V případě, že se aplikace automaticky neobjebí v základním menu, je nutné ji stáhnout z příslušného obchodu s aplikacemi. Službu CANAL+ je možné využívat na dvou zařízeních současně.

Neustále se snažíme zlepšovat nabídku služeb v DIGI a proto nás těší, že se naše nabídka rozrostla o nový benefit v podobě streamovací služby CANAL+. Zákazníci DIGI tak mají k dispozici spoustu kvalitních filmů a seriálů zdarma. Věříme, že z pestré nabídky si vybere každý člen rodiny,“ uvedl Michal Mažár, ředitel pro marketing a prodej společnosti DIGI SLOVAKIA.

redakce

komentáře čtenářů




Reklama




Vybrané články