Quantcast

DIGI SK s 50% slevou na první tři měsíce

| Tisk

Jarní kampaň společnosti DIGI Slovakia odstartovala. Novým zákazníkům nabízí benefit: 50 procentní slevu na první tři měsíce. Akce platí pro všechny objednávky satelitní, kabelové televize a internetu.

S bonusem na instalaci mohou zákazníci sledovat více než 140 televizních programů pro celou rodinu ještě výhodněji.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Jarní kampaň DIGI Slovakia láká na slevu na první tři měsíce.

Díky akční jarní nabídce mají klienti v prvních třech měsících službu za poloviční službu a díky tomu mohou ušetřit až 29 eur při objednávce nejvyššího televizního programového balíčku Premium. Po uplynutí tříměsíční slevy platí klient běžnou cenu za zvolený balík služeb podle ceníku.

Klienti mohou využít i "Bonus na instalaci", díky kterému neplatí při zřízení služby a instalaci žádné poplatky.

DIGI SK nabízí multižánrovou nabídku programů a světového sportu. V nabídce operátora je například 17 sportovních programů, 12 dětských či 20 dokumentárních stanic. Navíc je v ceně služby zahrnutý i benefit Voyo štart, ochutnávková verze placené streamovací platformy Voyo, na které mohou diváci sledovat své oblíbené filmy a pořady.

"DIGI má jednu z nejlepších nabídek televizních programů na trhu. Zákazníci si nyní mohou DIGI zřídit ještě výhodněji. Kromě možnosti bezplatné instalace přidáváme také možnost získat atraktivní slevu. Navíc, od 13. 4. do konce června zpřístupníme programy Film Europe a Travel XP pro všechny zákazníky," uvedl Michal Mažár, ředitel pro marketing a prodej společnosti DIGI Slovakia. Slevu na 3 měsíce mohou noví zákazníci využívat do 30. června 2023.



Noví ale i stávající klienti DIGI SK mohou v rámci volného vysílání sledovat filmový program Film Europe a dokumentární stanici Travelxp z balíčku Premium. Volné vysílání bude probíhat od 13.4. do 30.6.2023. Díky tomu budou obě stanice dostupné i pro zákazníky s balíčky Štandard a Premium. Diváci si tam mohou vychutnat evropské a festivalové filmy na programu Film Europe či nejzajímavější cestopisné pořady z celého světa na programu Travelxp.

DIGI SK vysílá přes satelity Thor 5/Thor 6/Thor 7 (0,8°W) a Intelsat 10-02 (1°W).

redakce





Reklama




Vybrané články