![]() |
|
Audiosystém k TVPozdravujem všetkých. Koncom minulého roka, som tu žiadal o pomoc pri výbere TV. Na základe diskusie som kúpil Sony Bravia OLED KD-65A8. S TV som veľmi spokojný. Aj keď má dosť kvalitný zvukový výstup prosím o radu, aký audiosystém by ste k TV doporučili v cene cca do 700 EUR ? Priestor mám na 5.1 reprosústavu. Budem vďačný za každú radu. |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
@BrumoTak preto od neho sú tie múdre príspevky s tou najdrahšou technikou. Lebo doma nič.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 577 |
![]() |
|
@peterskPovodne som nechce reagovat - rovnako ako na Bruma, ktory ma vyzyval zverejnit moju techniku. Ale kedze som tu napadany, ze iba kecam, neviem nic a ani doma nic nemam, tak napisem aspon toto.Nezverejnim detaily, ale iba to, co som uz niekde pisal: - AV Receiver ONKYO - DVD/CD ONKYO - 2 Repro stlpy Tangent, rovnako tak Center a 2 efekty - Subwoofer Canton - Gramofon Thorens - BluRay - Adapter na Internetove radia pre AV Receiver - SAT prijimac AB Com (len na prijem SAT radii) - TV OLED 65" LG Cele to stalo vela tisic Eur. To sa nevytahujem, to smutne priznavam. Ale co uz - kvalita je draha. Napriek tomu odporucam kvalitu. Aj Brumo, aj ty sa mozete smiat. Nech sa paci. Mimochodom, uz si vonky z ban-u? Za co si tam bol? Za slusne spravanie a odborne prispevky a rady? Mne osobne tvoje invektivy a zosmiesnovanie vobec nechybali. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssA načo si reagoval. Ja som písal Brumovi. On ťa prekukol. Mne je absolútne jedno čo máš doma. Tak keď sa už bavíme o príspevkoch a odborné rady, tak tie v Tvojich príspevkoch chýbajú. A na blackliste som bol kvôli mirnymu /ktorý nejako sa ocitol už zase na blackliste/, ktorému po nadávkach a urážkach napísal toľko, že so sopliakom sa baviť nebudem.Založ si ešte nejaké vysoko odborné témy, nech sa zasmejeme aspoň. Už si vyriešil manželku, už vie spať? ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@romanssEšte taká zaujímavosť. Nakopíroval som si Tvoje príspevky v časovom slede za sebou. No mohol by si sa rozhodnúť, že čo si vlastne. Raz bývaš v byte, raz v novom rodinnom dome. Raz máš doma len smart televízory, potom že len boxy nejaké. Raz píšeš po slovensky, raz po česky. Raz máš veľmi vysoké technické vzdelanie, potom elektrotechnické. Raz máš také audio, teraz si napísal zase iné, raz nič nemáš. A to je len časť, už sa mi to nechcelo čítať.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Audiosystém k TVOsobně mám k Onkyu SONY Focal Chorus 726, druhé bedny mám system DALI. Oboje Bedny jsou špička-- Názorově se přikláním k tomu, co píše Romanss, jenom bych doplnil: -- Pokud chceš pro začátek ušetřit a jsi trochu zručný, zkus sehnat slušné bazarové bedny, ale dřevěné, nejlépe třípásmové, s co největšími reproduktory a zapojit třeba 3 bedny serioparalelně, tak aby Ti vyšly ohmy na výstup zesilovače. Dělal jsem to před rokem kámošovi do sklepa asi 6x6 m, hrálo to super. Dělal jsem mu to na zkoušku, ale on si nedal říct, objednal už předem nějaké regálovky asi za 2 nebo 4 tisíce, určené dozadu, ale dal je do druhé místnosti, a ty prostě nehrajou. Asi tak Ty moje měly krásnej měkkej zvuk, byl tam prostor, ty regálovky jsou dvoupásmovky a jsou tak na disco. Ale když tam pustíš Celine Dion nebo Adelle, tak to nemá ten prostor. A barva zvuku na zeštích, hoboje a tak - je taky horší Takže regálovky nekupovat - i když Ti to budou v HIFI chválit. Ty jsou primárně určené dozadu a když je dáš na FRONT, tak je to katastrofa. Ten kolega má ale v prvním výstupu fronty a nabyly drahý a hrajou perfekt.... Magnat Monitor SUPREME 202. Nabízejí k tomu ty zadní regálovky 101, on je k tomu objednal, dal je místo těch mých ale ty prostě nehrajou. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 489 |
![]() |
|
OpravaK Av recieveru Onkyo a TV SONY - oprava |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 489 |
![]() |
|
@MMorousNeda sa nic ine, iba![]() Tam sa kvalita neda oblbnut - a s kvalitou ide cena. Neda sa nic robit. |
romanss
![]() |
|
@peterskMas to cele popletene, alebo proste len nechapes, co pisem.Byval som v byte, teraz byvam v novom dome. Podla mna lahko pochopitelne. Mam doma 4 smart televízory, ziadne "boxy nejaké". Neviem, od koho si to vzal, ale odomna istotne nie. "Raz píšeš po slovensky, raz po česky". A v inych forach po anglicky. Proste ako sa mi kedy zachce. To je o slobode prejavu, vies? "Raz máš veľmi vysoké technické vzdelanie, potom elektrotechnické". V skutocnosti mam VS Elektrotechnicka fakulta, Mikroelektronika a VS Strojmicka fakulta dialkovo. Takze aj jedno aj druhe je pravda. Nepochopitelne? Raz máš také audio, teraz si napísal zase iné, raz nič nemáš. Teraz som napisal take, ake som pisal vzdy. Nikdy som nepisal, ze ze nemam ziadne. To som len Brumovi odmietol odpovedat na jeho invektivy. Mas to s niekym popletene. "mne z toho vyplýva, že klameš a čo píšeš to tak vôbec nie je." Mne z toho zase vyplyva, ze neklamem ani slovickom a ze ty nemas nic ine na praci na tomto fore, len vyvolavat spory, lebo nechces uznat, ze nemusis mat vzdy spravny nazor na vec a ze niekedy su veci inak, ako sa ty dmnievas - aj ked sa ti to nepaci. Sekera zakopana. |
romanss
![]() |
|
@romanssSpory vyvoláva niekto iný, nie ja. A čo mám uznať, napísať sa dá všetko. Zase môj názor je taký, či sa Ti páči alebo nie.Vieš kto je tu na tomto fóre elektrotechnický inžinier? ![]() Ináč neber to tak vážne, nikdy som Ťa neurazil ani neosočoval. Píšem len svoj názor a ten hádam môžem, či nie? T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
![]() |