ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Canal+ Sport

Ahojte, mám zaplatený balíček Kombi+ a naladilo mi programy:
Canal+ Sport - ide mi a zobrazuje upútavku na zápasy
Canal+ Sport SK - nejde mi, píše že je zakódovaný
Canal+ Sport CZ - nejde mi, píše že je zakódovaný
Canal+ Sport 3 - nejde mi, píše že je zakódovaný
Canal+ Sport 4 - nejde mi, píše že je zakódovaný

Neviete akým spôsobom to plánujú páni v Skylinku spustiť?

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
uživatel
Matrix44
Registrace: 11/2009
Příspěvků: 521
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 151
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Matrix44

... při prvním výkopu... :sly: :sly: :sly:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
uživatel
jamess96
Registrace: 11/2005
Příspěvků: 3 649
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ Matrix44

3 a 4 na akej frekvencii?
uživatel
anonym2
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 593
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Naladilo programy, kde? Na satelitu nebo internetové skylinklive? :(
uživatel
look
Registrace: 1/2020
Příspěvků: 28
Odpověď v diskusním vlákně
 

Canal+Sport

Programy 3 - 7 majú byť len na Skylink LIVE.
uživatel
garbanka
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 562
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Matrix44

Kdy jsi to ladil? Vždyť od včerejška je na Canal+sport HD statická obrazovka s přehledem live zápasů.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 691
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Už taky ne, momentálně přehlídka 10 nejlepších gólů za duben 2021
;)
uživatel
look
Registrace: 1/2020
Příspěvků: 28
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Matrix44

Teda ty máš ale kanálů.🤔
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Odpověď v diskusním vlákně
 

@look

Proč tady lžeš. Mám to na satu puštěný. Je tam stále statická obrazovka. To o čem píšeš tam bylo naposledy včera. Tak nám nepovídej, že se nyní nato koukáš.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 691
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Asi chyba v matrixe :))
uživatel
mike2011
Registrace: 7/2011
Příspěvků: 166
Odpověď v diskusním vlákně
 

Canal+Sport

O 14:47 dňa 4.8.2022 statická obrazovka !
Čakať do 18:00 hod. !
uživatel
garbanka
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 562
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Chlapi, bděte!!!🥱
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Odpověď v diskusním vlákně
 

Vanal+sportVanal

kolenáč,Matrix44 nelže,běží to na internetové tv Skylink live
Přehlídka top 10 gólů duben 21/22
uživatel
chl32
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 1 102
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chl32

No na satu je statická obrazovka. Skylink live nepoužívám.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 691
Odpověď v diskusním vlákně
 

Canal +sport

Canal+sport, ne vanal, omlouvám se, přeskočila mi písmenka.
Ale těch top 10 gólů na Canal+sport na internetové tv Skylink live právě běží. Je to smyčka
uživatel
chl32
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 1 102
Odpověď v diskusním vlákně
 

Canal+sport

kolenáč, na satu ano, je tam statická obrazovka s programem 1.kola
uživatel
chl32
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 1 102
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chl32

OK. Tak to došlo k nedorozumění.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 691
Odpověď v diskusním vlákně
 

Canal+ Sport kvalita ve Skylink Live TV

Jak se vám zdá ta kvalita obrazu ve Skylink Live TV? Mě se zdá že to trošku zlepšili například oproti Nova Sport 1 a dá se na to celkem koukat, dívám se přes aplikaci na Samsungu
uživatel
jean55
Registrace: 11/2018
Příspěvků: 471
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Myslím samozrejme satelit:
Canal+ Sport - ide mi a zobrazuje upútavku na zápasy (statická obrazovka)
Canal+ Sport SK - nejde mi, píše že je zakódovaný
Canal+ Sport CZ - nejde mi, píše že je zakódovaný
Canal+ Sport 3 - nejde mi, píše že je zakódovaný (pravdepodobne Poliaci)
Canal+ Sport 4 - nejde mi, píše že je zakódovaný (pravdepodobne Poliaci)

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
uživatel
Matrix44
Registrace: 11/2009
Příspěvků: 521
Odpověď v diskusním vlákně
 

Canal+sport

Matrix44, napiš prosím frekvencí, na které jde Canal+sport 3 a 4
uživatel
chl32
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 1 102
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
uživatel
jamess96
Registrace: 11/2005
Příspěvků: 3 649
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Matrix44

Canal+Sport 3a4. Polaci na A3 ?! to asi neee
uživatel
medard 1
Registrace: 2/2021
Příspěvků: 953
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

On si to spletl z Canal+ DOMO. To je ten 4.😂
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Odpověď v diskusním vlákně
 

@medard 1

Ano jinak Poláci to mají
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Poláci na satu jsou na hot birdu 13E.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 691
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kolenáč

No právě. Já jsem přeskenoval celou 23,5E a podle @matrix44 žádné 4x Canal+ jen 3 sport,cz a sk😑
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 151
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra