Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Potřeba veřejnoprávní TV - ČT

Až zde bude zase někdo polemizovat a prskat, na co je potřeba
česká veřejnoprávní TV, tak například k tomu, abychom mohli vidět prezidentskou debatu na profesionální úrovni po všech stránkách - čtvrtek 20hod na ČT1. A nikoliv pouze šaškárny typu "Česko hledá superstar" jako na TV Prima apod.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 250
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Potřeba veřejnoprávní TV - ČT

@spyko, vtip je v tom, že Eman Merkelce nic neřekl, jen českému národu, který věří jeho trapným bonmotům čehý, hot a stop imigraci. Delší souvětí pro většinu nepochopitelná. Kdyby Merkelka chtěla, tak nás německo ekonomiky zařízne tak, že tu za chvíli montujem tak akorát matrjošky, chobotnice a vajíčka. Jo a ještě Ladu samaru vypatlanče. Samozřejmě na levnější nákup do německého Lidlu mužeme tak akorát stejně jako s bony do tuzexu. Zajeď si v létě na Kubu, do Číny nebo na Ural, hlavně už nechoď volit, neb máš krátkou paměť, nerozumíš delším souvětím a jsi tudíž lehce ovlivnitelný jednoduchými hesly. Největší vtip je v tom, že nejlépe toto ví váš tatíček a patřičně toho dokáže využít.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@knawi

Ono není úplně jednoduché prokouknout tak nadmíru inteligentní a neustále a za každých okolností strategicky uvažující a jednající psycho.aty typu Zeman, Klaus... Někomu to může trvat dost dlouho, pro dost lidí může být také problém přiznat si vlastní minulý špatný úsudek a proto ani nechtějí "prozřít" a setrvávají dál ve svých názorech, a pro spoustu lidí je to úplně nad rámec toho co jsou schopni pobrat (anebo by byli schopni ale nejsou ochotni dát k tomu pochopení potřebnou energii, páč jsou pohodlní... a myšlení dost bolí). Jednoduchost je snažší. Proto mluvím o limitech v hlavách... reálně to existuje a je dobré to včas rozpoznat a nesnažit se v konkrétním případě o nemožné (nepřesvědčovat nepřesvědčitelného...) z toho by ses musel zbláznit... měj se ;)

lance
Registrace: 10/2008

Amen......

Tomik535

@Tomik535

Teď, protože jsem sebestřednej blb, jájínek, všimnul tvého patetického příspěvku. Rozumím ti, chápu tě, ale protože tě znám, jak jinak, odsud,
prosím tě o to abys nedělal radost těm, kteří nás opravdu chtějí rozeštvat a mají to v programu. Vůbec nemáš důvod se stydět za svůj kraj a taky se pro nic a za nic nestyď. Já, jako rodilý Pražák (už nás takových moc není) jsem taky nešťastný ze zrady spoluobčanů, ale to se týká neznalých a snad nechtěně ubohých celorepublikových voličů.
Neblbni, všichni jsme někde udělali chyby, ale když jseš si jistej, že ty ne, tak buď tou oporou svého kraje. Třeba jedinou, buď frajer. Určitě je to kraj skvělej, slyšel jsem jeho chválu od mnoha spolupracovníků a vůbec úctyhodných machrů.
Tomiku, buď dobré mysli.

knawi
Registrace: 3/2007

@knawi

tvoje reakce čtu rád,protože nejsou urážlivé a nepohrdají lidem jiných názorů,což se o všech říci nedá,dopadlo to tak,jak víme a není důvod křičet a flusat na druhého,z pohledu každého člověka,dle výsledků,je každej druhej v.ů.l,co naděláme?,je to rozdělený

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Tomik535

Jen doplním, že i kdyby to Merkelce nakrásně řekl (což teda vůbec nevylučuju) tak to absolutně k ničemu není, protože na nějaké nabubřelé kydy nějakého ruskočínského řit.leza nikdo v EU nebude brát zřetel, to je dobré tak akorát na dělání ramen a sběr hlasů domácího plebsu před volbama. Reálně čipera nedosáhhl a samozřejmě ani nedosáhne ničeho, stejně jako např. ten nabubřelý kabátník Chovanec nic neprosadil s tou směrnicí EU na zbraně protože neumí v EU jednat!!! I když měl v ruce argumenty jak howado a podporu nemalé části poslanců EP, on absolutně neuměl jednat!!! Místo jednání v EU žvanil doma a smolil nějaký demen.ní ústavní zákon kterým myslel že to och.ije... tragický neschopák. Tito psycho.ati nás vedou jen do izolace.... ale je to marný, marný... marný... jak píšu knawimu, limity v hlavách.. :crying:

lance

@knawi, díky za podporu, bohužel toto je naprosto neomluvitelné. Aby celorepublikový rozdíl hlasů matematicky zajistil jediný kraj. Kraj, odkud pocházel kandidát a my tupci si ho ani nedokážeme zvolit. To není normální.
Možná historie ukáže, že jsme tím třeba něco zachránili, ale je to krajně nepravděpodobné.
Bohužel mi nezbývá než se dál za svou občanku stydět a znova se zbytku republiky omlouvám.

Tomik535

chlapci,

respektuji Váš pohled. Jen se mi nedostalo reakce, proč jste nešli demonstrovat před francouzské a americké velvyslanectví, když prezidenti těchto zemí podepsali smlouvy s Čínou finančně mnohokrát převyšující smlouvy Zemana s Čínou. Kam táhnou Macron a Trump své země, na Východ???

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

@lance

Nevím, jestli tě dokážu přesvědčit o svojí radosti, jak přesně formuluješ můj názor na mnohé nesváry mezi námi, "co jsme si rozuměli za komunistů", kdy to bylo, pravda, jednodušší a teď tomu tak není. A taky, jak jsi přesně vystihnul obtížnost, nesnadnost, nemožnost, neochotu přiznat omyl ve volbě, ve výběru a oblibě nebo neoblibě veřejně působících osobnosti.
Bezva, že tě znám, jsem tomu zvlášť rád po včerejším neblahém dnu. Ale jak končil svoje promluvy ve vysílání BBC k našim předkům (si to in person pamatuju) Robert Bruce Lockhardt: "Dobrou noc a pevnou naději" .
A tak dobrou noc všem!

knawi
Registrace: 3/2007

@Tomik535

To je blbost, nepřeháněj, všecko je dáno sociální skladbou obyvatel která je v MS kraji historicky daná a je nějaká, jiná než v Praze (co když třeba právě pražáci se měli víc snažit...:))) ) a původ kandidáta v nějakém regionu snad nehraje (nemá hrát) zásadní roli. Matematicky bys ten rozdíl 150tis hlasů našel asi ve 200 různých přičinách, prostě je to celé blbost, je dobojováno, kašli na to :)

lance

@samorost

Asi Ti nedochází, že ten náš táta nás táhne na východ asi tak 100 násobnou silou než Macron Francii a pod. (České vlajky jsou v Praze násilně strhávány z oken zatímco čínské se roztahují pod dohledem policie!!) Ovšem obratem za to nemá ČR ani setinu těch smluv co Macron!!! Táta totiž jen žvaní a vozí s sebou do zhraničí pár svých nohsledů kteří tam dělají svoje partikulární kšefty (a drobné pak hážou pantátovi na kampaň a pod.), ale jinak skutek utek. Z jeho slibovaných 90 miliard čínských investicv ČR jsou v reálu v ČR nějaké ubohé 2 !!! A to jsou ke všemu ještě jen nákupy fungujících podniků (tzv. akvizice, jestli víš co to je) - takže po lopatě, to jsou nákupy podniků které by fungovaly tak jako tak i bez Číňanů (a ještě k tomu lépe, protože ti Číňani u nás vesměs nejsou schopni rozjíždět žádné podniky, protože neznají pořádně evropské reálie)- takže nulová přidaná hodnota pro ČR!!! Číňani totiž vesměs po světě jen skupují hotové podniky aby někam umístili svoje přebytečné prachy které nemají díky konjunktuře v Číně už kam doma vrážet. Takže samotným Zemanem kritizovaný výprodej českých podniků z porevolučních 90 let se opakuje ještě v horším gardu (do Číny - naštěstí jen v min. měřítku). Abych nezapomněl na Kellnera - ten se Zemanem jezdí (a někdy ho třeba dokonce sám sveze vlastním letadlem... jinde pro prezidenta nemyslitelné) třeba proto, že buduje třeba v Číně něco jako Home Credit - tj. půjčovnu peněz pro číňany. Z toho má ČR ale už totálně absolutní howno, jen Zeman, Mynář, Nejedlý atd... samozřejmě další "drobné", no bodejť by si tátu netlačili dalších 5 let třeba holýma rukama na vozíku, jen aby jim snášel další vajca... Pokud nevěříš mně, zeptej se Bureše, ten ti k Čínským investicím neřekne nic jiného než já... Že tomu nerozumíš, nevadí, pro tátu dobře, hlavně že volíš... dál už nebudu pokračovat, bylo by to nekonečné, a stejně zbytečné (o Tvém limitu dobře vím, sorry)

lance

to lance

Shrnu Tvůj příspěvek: Zeman je neschopný udělat solidní smlouvu s Čínou, Macron a Trump naopak schopní jsou. Kde je tedy ta síla tahu???

samorost

Aspoň doplním tu Čínu, aby mně to někdo nevyčetl - české vývozy do Číny se nijak podstatně díky Zemanovým cestám také nezvedly!! Bilance zahraničního obchodu s CN je stále brutálně pasivní, nevím o žádných podstatných státních zakázkách které by Zeman pomohl v Čině reálně dojednat českým firmám. Reálně ne. Soukromé vývozy firem si musí české firmy tak jako tak vyjednávat v Číně samy a to svojí soustavnou a dlouhodobou aktivitou v Číně, bez ohledu na nějaké tátovy výlety... Naopak, už jsem zde psal o Zemanově naprosto skandální a infantilní aktivitě (nepochybně dobře zaplacené Čínany přes Tvrdíka a spol...) o uznání Číny jako tržní ekonomuky v EU, což by vedlo prakticky ke znemožnění zavádění ochranných cel aspoň na některé Čínské produkty zásadně ohrožující některá vnitrounijní (tedy i naše) průmyslové podniky nebo přímo celá odvětví... prospěch z toho by neměl nikdo jiný, opakuji nikdo jiný, než jen Číňani... proč to Miloš dělá, ať si každý odpoví sám...

lance

@lance

proč těch lanců není 170000??,mohlo bejt blaze,čeká nás doba temna

pierrepetr

@samorost

"Síla tahu" je v tátově servilitě, sám se nabízí že bude dělat dělat v EU Putinovi a Číňanům pátou kolonu. Díky jeho psychologicky dané touze se neustále zviditelňovat, nečím neustále vyčnívat, vymykat se, provokovat - a jeho mimořádné ochotě za tímto účelem lézt do těch největších zadků... když mu to pomůže k jeho cílům, tj. např. domácí popularitě, uspokojení svých "kamarádů"... Viděls někdy Putina mluvit s angličanem jinak než rusky, nebo s němcem německy (oba jazyky přitom Putin perfektně ovládá). Zeman plete rusky páté přes deváté (já rusky umím líp než on) a leze Putinovi do zadku, mluví s ním rusky a co je vrchol nejen s Putinem ale i nižšími ruskými státními úředníky !!!! To neudělá nikdy žádný jiný soudný státník ve funkci prezidenta státu!! Prezidenti mluví při oficiálních jednáních ze zásady svým jazykem přes tlumočníka, jen ten náš ubož.k si asi myslí že tím na někoho zapůsobí že je inteligent... je to tristní. Výsledkem je pravý opak, Putin z něho má loutku a Číňani jím pohrdají, a tomu věř, že POHRDAJÍ!! Protože zvlášť v čínské mentalitě se necení ústupky a poklonkování, naopak, oni ceňují opak, tak to je. Zeptej se na to nějakého znalce přes Čínskou kulturu!!! Obrovská ostuda jsou ke všemu ještě ty jeho nejapné a zcela nemístné kydy (např. o střílení novinářů v zemi kde se tak skutečně děje!!! i sám Vladimír z toho byl konsternovaný... bodejť, takového v.la na návštěvě ani on nečekal...)

lance

@pierrepetr

však pro tebe nastává doba spokojenosti, tak co tu řešíš?

lance

@lance

škoda,žes tyto přednášky nedělal dřív,možná by drahoušek vyhrál,teď už mlátíš prázdnou slámu,sice je to zajímavé čtení,ale k ničemu nevedoucí,tato kapitola je uzavřena,spadla opona,už se těším na další útoky na hlavu státu,takto to jistě nenechají kavárníci maj prapor na půl žerdi,oni něco vymyslej,nudit se určitě nebudeme

pierrepetr

to lance

Já mám radost, že existují lidé, kteří mají vyšší limity, než já. Tito lidé dokáží předat svému okolí více užitku. Tak mě laskavě vysvětli, proč Macron a Trump nezavedou kvůli Tibetu ekonomickou blokádu Číny. Tak by komunisti lítali s dvouplošníkama a teď budou lítat s Airbusy. Proč jim kua tak pomáhají??? Mistr Trump uzavírá smlouvy za státní nebo soukromé americké firmy? Ty znáš státní americkou firmu? Proč ten útok na Kellnera a další soukromé firmy??
Je lepší se nesnažit o nic s Čínou? Nechat iniciativu výhradně Macronovi, Merkelové, Trumpovi? A teď vyrukuj se svým vyšším limitem!!

samorost

@lance

věříš mě,že nejsem s tatíčkem 100% spokojen??,taky jsem měl naději na lepšího kandidáta,prostě jsem ho nikde neviděl a za každou cenu dělat změnu jsem nechtěl,zemana znám 30 let a vím ,co mohu čekat,ti ostatní se vynořili ze tmy a nic o nich nebylo k nalezení,dokonce sem ani nenašel spis o drahošovi,který musel mít každý,kdo vyjel na západ za komančů,že tam byl,to se ví,ale spis jaksi zmizel,asi to někdo stopil,proč,nevím,ale důvěru to nebudí,můj otec jezdil na obchodní kontrakty na západ a jeho spis znám,není to divný,taková blbůstka a zrovna člověk takového postavení,kandiduje a minulost zamlžená,pro nového prezidenta škodlivá,takový kravinky

pierrepetr

@samorost

moc jsme mu naložili,to bude román

pierrepetr

@samorost

šmánkote hurvajs, tyď už jsem to psal, není to tak složité:
- Macron a Trump dělají s Čínou kšefty, ale samozřejmě si dávají aspoň pozor, aby neměli kvůli tomu hnědé nosy..
- náš táta má hnědou celou hlavu ale kšefty kde nic tunic !! a za to se jako obyvatel ČR minimálně stydím. Ke všemu táta rád slouží slouží zadarmo rusům i číňanům jako červ k rozrývání EU zevnitř jen kvůli svému egu (kecy o definitivě Krymu, Ukrajině, sankcích... kdo se ho na to ku.va ptal blba??? dyť zrovna nás obsadili rusáci v 68r??) co chceš víc slyšet, dyť to je ložené, karty má táta otevřeně na stole a jestli umíš číst mariáš je jen na tobě, učit tě nebudu
poslední poznámka - Trumpem bych se zrovna neoháněl, to je zcela srovnatelný mag.r (nejspíš ještě větší) než ten náš. Uvědom si, nebo si nech vysvětlit (bez urážky) že také srovnávat to co si může dovolit prezident USA a prezident ČR je sakra rozdíl!! USA si jako velmoc může klidně dovolit prezidenta úchyla, který bude dělat krávoviny, nepředvídatelné věci, nesmysly..., ne tak už stát významově našeho typu... už nechtěj po mě abych něco dál rozváděl... čau ;)

lance

@pierrepetr

sorry, pierre, tebe znám odsud hodně dobře a nemám ambice Tě v ničem přesvědčovat, ale dle tvého dalšího "nadhozu" si znamenám, že to tu čteš a nějakou drobnou stopu to v tobě přeci jen zanechalo :)))

lance

Že tě vůbec baví přesvědčovat takové impotenty o tom, co to je korupce, klientelismus či politická čest a kultura. Kdo je schopen toto 5 let nevidět a nepochopit a rozhodnout se na základě nějakého týdnu politické kampaně, je jednoduše ovlivnitelný impotent a osobně bych se jim vyhýbal, ať od nich nenasmrádnu. Takový člověk musí být stejný i v životě, když mu takováto Ovarova jednání nevadí. Ještě si naopak mysli, že když se sveze Kelnerovým letadlem, tak republice ušetří. Prostě to nemá smysl to takovým vysvětlovat. Jen mi na tom celém vadí, že nejvíce takových impotentů je zrovna v mém rodném kraji :crying:

Tomik535

Kdyby to tak šlo a vyhodit si zde některé nicky ze sledovani(zobrazování se reakcí).

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Když v prvním projevu po svém znovuzvolení si ani nevzpomene na protikandidáta, místo toho trapně impotentům vzkazuje starou větu o soudruzích z NDR a konkrétně jednomu o tom, že on nezapomíná.. První projev po volbách!
Snad si ho ještě impotenti dosyta užijí než konečně zhebne.

Tomik535
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 250

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra