, sekce: Skylink |
|
CAID 0D96 - odpojenieTeraz niekedy mal byť odpojený Cryptoworks 0D96 - nič nového, žiadne info? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 235 | |
|
|
RE: CAID 0D96 - odpojenieŽádný výrobce nevyrábí nic s UNI, byť se tento nesmysl dost často píše.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
@RAFI007Ano, vysvětlení mi stačí. A proč píšeš o zaslepenosti? Já jen mám tu zkušenost, že dost lidí, co znám a mají satelitní příjem, tak mají SL Ready přijímače. Už dlouho a nijak se jim nehroutí. Netvrdím, že počet těchto lidí je nějak statisticky významný, ale rozhodně si podle toho mohu udělat obrázek.Já osobně jsem SL Ready přístroj nikdy neměl, preferoval jsem Technisat a teď mám TV se SAT tunerem. Já proti UNI přístrojům mám jen jednu výtku. Jsou to přístroje, za které NENÍ zaplacena licence za dekódovací SW, který čtečka používá. O to je ten přístroj levnější. A nemyslím si, že Skylink bude dodávat přístroj ve vlastní režii. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
|
|
RE: CAID 0D96 - odpojenieosobně Skylink ready Synaps 2 ks - ani jeden nedožil do konce záruky |
brak232
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 167 |
|
|
RE: CAID 0D96 - odpojenieTak to snad není tragédie, když to bylo v záruce, ne?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: CAID 0D96 - odpojenieNebyl to ani jeden rok!! Navíc, problematická reklamace, oba přístroje se chovaly divně nepravidelně než odešly úplně a reklamace byla uznána, v průběhu reklamace jsme byli bez náhradních přijímačů, tudíž bez televize... děkuji nechci. Přestalo nás to bavit a namísto neustálého řešení oprav tohoto šrotu teď máme "ne-ready" cryptoboxy combo a je to nebe a dudy!Pro klid duše kolegy joscera - mně jako konečného uživatele služeb Skylinku zaplacení poplatků za nějaké licence za dekodovací SW nezajímají, to je věcí vžrobců přijímačů, navíc jsem si "licence předplatil doživotně" koupí šrotů s licencí Synaps které skončily v popelnici! |
brak232
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 167 |
|
|
RE: CAID 0D96 - odpojenieTo je fakt smůla, ale že seš v průběhu reklamace bezu náhradního přístroje je celkem obvyklá věc. Teda když jsem reklamoval pračku, myčku, ledničku, mrazák a mobil, tak jsem ani jednou nedostal nic k dočasnýmu užívání. A ani jsem nic takovýho neměl uvedený v kupní smlouvě, že bych na to měl nárok.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
@brak232joscer si len pletie pojmy a dojmy. A pridam trosku humoru, za ziadny dekodovaci sw pri unicitacke platit nemusis nakolko ten je open source.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
|
|
RE: CAID 0D96 - odpojeniePresne tak!!! Maju to pomylene!!! Velmi!!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 711 |
|
|
@PoldaSnemel o pračkách trolle když nemáš šajn, u šrotu Synaps 300 to není žádná smůla ale pravidlo a Jarda ten šrot na svým "readywebu" vystavuje už roky, tak huráá pro ready boxy a nejlépe ty přímo doporučované operátorem přímo na jejich webu, budete mít o nekonečný proud zábavy postaráno... jsou tam už roky ty nejlepší kousky |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
|
|
RE: CAID 0D96 - odpojenieJestli neumíš číst, tak to bylo o tom, že při poruše nedostaneš náhradní zařízení. A to ani u Skylinku a ani v případě poruchy pračky. A Jardu si neber do svých nevoňavých úst, protože ten aspoň něco v životě dokázal a nemusí se užírat úspěchem druhých jako to dělá naprostá nula tvého typu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: CAID 0D96 - odpojenieJarda toho nasliboval ....od počátku cabel+ až po dnešek...mohl by začít např.. rožnov p.r. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
RE: CAID 0D96 - odpojenieOn byl v Cable+? To jsem ani netušil, měl jsem za to, že jeho éra začala u Trade Technology.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
Jarda CardaBacha na Jardu Glisnika je to velky odbornik vo svojom odbore.... |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 344 |
|
|
@WarderPři té tvé trošce humoru jsem se opravdu hodně nasmál.Živě si představuji, jak firma (třeba právě Irdeto), která je autorem kódovacího/dekódovacího systému a vytvořila ho proto, aby na něm vydělávala, tak ho dá k dispozici jako open source řešení. To, že to někdo hacknul a dává k dispozici k UNI čtečce neoriginální dekódovací SW bez licence je věc úplně jiná. Takže pojmy a dojmy si tady plete úplně někdo jiný. Já to nejsem. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
@joscermily joscer, ako vzdy si zas nepochopil pointu. Ale nejdeeee o toooo.Nosce te ipsum.
|
Warder
|
|
@WarderTvůj předchozí příspěvek měl pointu? Prozraď jakou. Snad ji pak pochopím.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
@joscerPodívej se na problém i z druhé strany a dokážu si představit, že Irdeto dalo CRW jako open source řešení, protože na tom vydělalo. Výjdi z toho, že CRW, které kdysi koupilo Irdeto, je systém, který Irdeto přestalo prodávat 2007,licence vydávat 2009 (!).Pak se na náklady zákazníků vše vyměnilo za Irdeto systém (ICE), aby byly karty do budoucna zabezpečené a podporované. Na tom vydělalo jen Irdeto na každé kartě. SkyLink i Irdeto při tom věděli, že to jde do UNI. Bohužel jsme se dostali do bodu, kdy má IRDETO hacknutý systém a neví co s tím. Je to hlavně problém na jejích straně, protože oni zodpovídají za zabezpečení.Co by v tomto případě tedy přineslo M7 vypnutí 0D96, kromě poškození vlasních zákazníků na části UNI? Nové programy jen v Irdetu jim zatím přinesly jen poškození části vlastních zákazníků na placených kartách. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 074 |
|
|
@joscernepochopis. Pointa je nepriklad v tom, ze ked ma nejaky pristroj UNI citacku tak to neznamena ze hned porusuje nejaku licenciu patent ci zakon napriklad vid tebou omielane Irdeto. Takisto ako to, ze aj kdeaky SW ktory spolupracuje s UNI citackou neznamena ze nieje originalny ako sa snazis tarat. Akorat niesu chranene komercnou licenciou ale su pod open source.Nosce te ipsum.
|
Warder
|
|
@WarderNikdy jsem nepsal, že přístroj s UNI čtečkou jako takový porušuje nějakou licenci či patent.Ale to, že někdo hackne kódovací systém a postaví na tom svůj SW pro UNI čtečky už prostě licenční politiku porušuje. A může ho stokrát prohlásit za open source, pořád je to špatně. Nezmnění na tom nic ani 100 point v příspěvku Wardera. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
@joscerako vzdy tak aj teraz klames. vid prispevok v tomto vlakne kde jasne pises:03.01.2019, 14:15.36 včera Nahlásit tento příspěvek jako nevhodný Nahlásit tento příspěvek ↓ @RAFI007 .................... Já proti UNI přístrojům mám jen jednu výtku. Jsou to přístroje, za které NENÍ zaplacena licence za dekódovací SW, který čtečka používá. Ja netvrdim ze ze nejaky EMU SW neporusuje nejake licencne ujednanie. ja tvrdim ze UNI citacka je plne legalna atk isto ako jej pouzivanie v roznich zariadeniach. A na to nezmeni nic ani tvoja s prepacenim hlupost a trollovanie prispevkou o Skylinku. Nosce te ipsum.
|
Warder
|
|
@WarderJá proti UNI přístrojům mám jen jednu výtku. Jsou to přístroje, za které NENÍ zaplacena licence za dekódovací SW, který čtečka používá.Nikdy jsem nepsal, že přístroj s UNI čtečkou jako takový porušuje nějakou licenci či patent. Tyhle dvě věty si vůbec neodporují. Nemohu za to, že to nechápeš. Tvoje poslední věta jen dokazuje, že ti došly argumenty. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
@joscerdarmo sa snazis zo svojho klamstva vykorculovat. Jasne si to napisal a to ze nie si schopny to priznat je tvoj problem.A este k tej UNI citacke. Nema jediny dovod platit nejake licencne poplatky. To ze ma nejaky pristroj zabudovanu UNI citacku predsa neznamena ze bude hned pouzity na nejaku nelaglnu cinnost. Uz som tu X krat napisal, si len smiesny troll a ako s trollom sa treba preto s tebou bavit. Nosce te ipsum.
|
Warder
|
|
RE: CAID 0D96 - odpojenieŽádný přístroj z výroby nemá zabudovanou jakousi UNI čtečku, kde se tento nesmysl proboha furt bere?! UNI je výsledkem neoriginálního firmware, který je vytvořen kdoví kým a do přijímačů nahrán, přičemž samotní výrobci přijímačů s tím nemají nic společnýho!Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
@joscerNie sme v usa, kde podmienky licencii su na hlavu!Zober si priklad u nas. Hw dekoder mpeg2. Musis zaplatit licencne poplatky! Ale skus mpeg2 dekodovat softwarovo!!! A zadarmo!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 711 |
|
|
@PoldaStakze samotny vyrobcovia nevedia co si davaju do svojich prijmacov a este im tam automaticky nahravaju neoriginalne firmware ktore im spravil ktovie kto a nahral do prijmacov ktovie kto.Nosce te ipsum.
|
Warder
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 235 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|