Quantcast

Europa 7 HD startuje 11.10.2010

| redakce | tisk

V pondělí 11.10.2010 společnost Centro Europa 7 spustí v Itálii novou službu pod názvem Europa 7 HD. Půjde o digitální terestrické vysílání ve standardu DVB-T2, nové technologii, která bude nabízet širokou nabídku kanálů ve vysokém rozlišení.

Kanály Italiamania, Sentimental, Horror, Classic, Action, Family budou nabízet filmy, dokumentární snímky, koncerty a mnoho dalšího. V nabídce bude také kanál s informacemi, zábavou a kulturou pod názvem Fly. Dále od 23:30 do 6:00 hodin budou v provozu 3 kanály pro dospělé Red Zone. Všechny HD programy budou vysílány se zvukem Dolby Digital 5.1.

Europa 7 HD bude nabízet Fly (informační kanál), Italiamania (filmy ze 70. a 80. let), Sentimental (romantické filmy pro ženy), Horror (thrillery a horrory), Classic (klasické filmy), Action (akční filmy), Family (rodinný), Red Zone (erotické stanice).

Nabídka bude rozdělena na 6 paketů označených písmeny od A až po F. Nejlevnější základní balíček bude stát 6,99 euro měsíčně v promo akci a 13,99 euro měsíčně bude běžná cena. Nabídka bude obsahovat 4 kanály (Fly, Italiamania, Sentimental, Horror). Paket B bude bohatší o kanál Classic atp.

Nejvyšším balíčkem bude paket E v ceně 19,99 euro měsíčně v promo akci a 25,99 euro měsíčně bude standardní cena. Paket F bude obsahovat pouze erotiku (3 kanály) v ceně 9,99 euro měsíčně v promo akci, resp. 19,99 euro měsíčně standardně. Zvýhodněné ceny budou platit jen do 30.10.2010.

Europa 7 HD je v Itálii první vysílatel, který bude poskytovat služby v nové technologii DVB-T2. Dodávat bude také set top box DVB-T2, který bude možné zakoupit na stránkách www.europa7.it za 149 euro. Přijímač Europa 7 HD pod názvem 7 BOX HD od firmy Kaon umožní příjem vysílání i ve standardu DVB-T a 3D obsahu. Vysílatel plánuje spustit 3D paket v lednu 2011. Nabídka bude kryptována systémem Conax.

Vysílání nabídky Europa 7 HD bude možné zpočátku přijímat v italských regionech Lombardie, Lazio, Kampánie, Abruzzo a Molise. Ještě v říjnu se pokrytí rozšíří o Emilia-Romagna, Piemont, Friuli-Venezia Giulia, Apulii a na Sicílii. V listopadu bude služba dostupná ve všech regionech Itálie.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články