Quantcast

Irdeto o konci životnosti systému CryptoWorks

| redakce | tisk

Od roku 2006 se vlastník podmíněného systému Irdeto zaměřil na vývoj produktů a cílem začlenit nejlepší možná řešení a služby pro všechny své zákazníky využívající systém Irdeto. V důsledku toho nebyly podobné upgrady a vylepšení začleněny do systému CryptoWorks, který vlastní rovněž společnost Irdeto.

Irdeto postupně utlumuje systém CryptoWorks. Od 1. ledna 2007 přestal prodávat systém CryptoWorks zákazníkům a na konci téhož roku přestala společnost poskytovat nové verze software.

Po 31.12.2012 Irdeto nebude poskytovat žádné údržby nebo podporu pro systém CryptoWorks. Po tomto datu nebude Irdeto poskytovat podporu pro CryptoWorks. Společnost Irdeto se svými zákazníky využívající systém CryptoWorks pracuje na individuálním migračním plánu, aby splnila jejich potřeby na CAS Irdeto a zajistila plnou ochranu jejich obsahu nyní a v budoucnosti.

Irdeto nabízí nejenom pokročilou bezpečnost než jakou poskytuje CryptoWorks v poslední verzi ale poskytuje více funkcí pro provozovatele a abonenty pay-tv jako například pay per view, video on demand, PVR, Push VOD a také IP VOD.

zdroj: satkurier.pl, Irdeto





Reklama




Vybrané články