Quantcast

T-Mobile Televize - instalace za 1 Kč

| redakce | tisk

Televizní hody u T-Mobile pokračují. Zákazníci, kteří si objednají od 1. dubna do 30. června programovou nabídku TV Standard, získají instalaci pouze za 1 Kč. Navíc i nadále platí speciální slevy na měsíční paušál u TV Standard, který lze pořídit při podpisu smlouvy na dva roky za 399 Kč měsíčně (nebo 299 Kč s vlastním satelitním kompletem). Akce trvá rovněž do konce června. Večery pak zpestří zavedení dalších televizních kanálů.

Kdo se rozhodl pro pořízení satelitní televize, měl by zamířit k T-Mobile. Jen tam dostane satelitní přijímač s podporou HD vysílání a s možností nahrávaní pořadů na připojitelný USB disk a anténou za jednu korunu. Za tutéž cenu mu bude celý set rovněž nainstalován. Stačí do konce června uzavřít smlouvu na dva roky k programové nabídce TV Standard.

Dalším argumentem, proč zvolit T-Mobile, je zařazení nových televizních kanálů, které bude možné naladit v průběhu dubna. Každý si tak může zpříjemnit nejeden večer dle svého gusta například s filmovým kanálem HBO Comedy, s dokumenty na Spektrum HD či National Geographic Wild HD, se sportovním kanálem Sport 2, s programem o vaření Paprika a mnohými dalšími. Nyní tak nabídka T-Mobile Televize čítá na 60 programů v českém jazyce, digitální kvalitě, a stovky dalších v cizích jazycích.

Zájemci o satelitní televizi mají na výběr ze dvou programových nabídek. TV Standard zahrnuje více než 40 programů v češtině a další stovky v cizích jazycích. Měsíční paušál činí 399 Kč u smlouvy na
24 měsíců, celý set pak stojí 1 Kč.

Alternativou je T-Mobile Televize Start, která obsahuje základní programy v digitální kvalitě, ČT a NOVU ve špičkové HD kvalitě a stovky zahraničních programů v cizích jazycích. Stávající uživatelé hlasových služeb pak mají výhodu - při prodloužení smlouvy na hlasový tarif si mohou místo dotovaného mobilního telefonu pořídit základní sestavu (přijímač + anténa + TV karta) s TV Start za cenu již od 3 Kč. Plná cena kompletu jinak činí 4 999 Kč.

Satelitní televizi s výbornou kvalitou obrazu si zájemci mohou objednat na všech značkových
a partnerských prodejnách, na zákaznické lince 4603 nebo prostřednictvím eShopu.

T-Mobile Televize ... Start ... Standard
Měsíční poplatek ... 0 Kč ... 399 Kč*
Smlouva ... - ... 24 měsíců
Instalace ... cca 2000 Kč** ... 1 Kč
Satelitní komplet ... 4 999 Kč ... 1 Kč

Poznámka: *při aktivaci do 30. 6.; **zákazník platí přímo instalačnímu partnerovi. Ceny jsou uvedeny vč. DPH.

V souvislosti s rozšířením nabídky v průběhu dubna oznámila společnost Skylink (provozovatel satelitní platformy) přeladění některých programů na jiné frekvence (Nova HD, Nova Sport HD, TV Barrandov, Retro Music TV, Golf Channel). Zákazníci T-Mobile budou o změně informováni prostřednictvím SMS, e-mailem nebo dopisem. Kompletní informace včetně popisu ladění jsou na www.t-mobile.cz/televize.

zdroj: T-Mobile





Reklama




Vybrané články