Quantcast

Intelsat uzavřel v Evropě nové kontrakty

| redakce | tisk

Přední globální satelitní operátor Intelsat uzavřel mnohaletou smlouvu s MTV Networks, která zahrnuje kapacitu na pozici 1°W, terestrické připojení přes síť IntelsatONE a uplinkové služby přes teleport Intelsatu Fuchsstadt.

MTV Networks bude využívat služby k posílení programmingu ve střední a východní Evropě.

Intelsat také rozšířil své stávající portfolio na pozici 1°W se společností Eastern Space Systems (ESS) Romania. Nedávno s ESS uzavřel dvě nové mnohaleté smlouvy na kapacitu, která umožní distribuci video obsahu v kabelových sítí a DTH platformách v Rumunsku, Bulharsku, Moldávii, Maďarsku, Makedonii a dalších zemí střední a východní Evropě.

Intelsat na pozici 1°W je jednou z nejrychleji rostoucích distribučních video platforem v Evropě, kterou sleduje téměř 5 milionů DTH domácností a přes 10 milionů kabelových domácností napříč střední a východní Evropou a Skandinávií.

Společnost Telefónica Servicios Audiovisuales (TSA), vysílací jednotka španělské společností Telefonica S.A., podepsala kontrakt na kapacitu na družici Intelsat 905 na pozici 24,5°W. Satelit Intelsat 905 vysílá španělské programy od předních vysílatelů do tisíce kabelových sítí v celé Evropě.

Chello Multicanal, přední nezávislý producent tématických televizních kanálů ve Španělsku a Portugalsku,m využije kapacitu na satelitu Intelsat 905 pro distribuci stanic Hollywood, Odisea, Cocina, Decasa, Historia, Bio a Sol Musica.

Globecast si objednal další kapacitu na družici Intelsat 903 pozici 34,5°W.





Reklama




Vybrané články