Quantcast

VOYO.cz přináší obsah ve 3D jako první videoportál v ČR

| redakce | tisk

Internetový videoportál VOYO.cz nabídne od zítřka jako první v České republice obsah ve formátu 3D. Pro zhlédnutí videí jsou potřeba pouze speciální 3D brýle. Jako první budou k dispozici závěrečné díly seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, nejnovější čtyři díly seriálu Comeback a americký horor Piraňa.

Na internetovém videoportálu VOYO.cz budou od středy 15. června 2011 k dispozici videa ve formátu 3D. Obsah není nativně natočen ve 3D, ale je do trojrozměrného obrazu přepočten pomocí nejmodernějšího softwaru. V první vlně budou ve 3D ke zhlédnutí poslední díl Ordinace v růžové zahradě 2, čtyři nejaktuálnější díly Comebacku, přibude i poslední díl Ulice v této sezóně a americký film Piraňa.

Jsme velice rádi, že můžeme jako první videoportál na trhu přinést legální 3D obsah," říká Pavel Krbec, ředitel sekce internetu a ostatních interaktivních služeb, a dodává: „Jedná se o náš první krok tímto směrem. V blízké budoucnosti chceme nabídnout tituly, natáčené nativně ve 3D, čímž divákům doručíme výrazně lepší kvalitu trojrozměrného zážitku."

Pro zhlédnutí videa ve 3D budou potřeba speciální (červenomodré) 3D brýle, které bude partner projektu, společnost Mall.cz, přikládat k zakoupeným televizorům, počítačům a mobilním telefonům.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články