Quantcast

TV Paprika, JimJam a MGM Channel v rumunské Dolce

| redakce | tisk

Tématické kanály TV Paprika, JimJam a MGM Channel vstupují do nabídky rumunské satelitní pay-tv služby Dolce telekomunikačního operátora Romtelecom. Nová dohoda se společností Chello Central Europe rozšíří dostupnost stanic pro další stovky tisíc domácností.

Romtelecom je jedním z největších poskytovatelů televizního vysílání, kabelové TV, DTH a IPTV v Rumunsku a nový kontrakt posiluje strategickou spolupráci s Chello Central Europe. Tři nové tématické kanály jsou věnovány různým žánrům: jídlu, dětem předškolního věku a filmům. Stanice byly zařazeny do balíčků Dolce Extra a Dolce Maxim.

Gastronomický kanál TV Paptrika je vlastněn a provozován společností Chello Central Europe, zatímco dětský JimJam je součástí sesterské společnosti Chello Zone. Obě stanice jsou obchodní jednotkou Chellomedia, přední mezinárodní mediální společnosti a evropské divize obsahu společnosti Liberty Global Inc. MGM Channel je společným podnikem MGM Networks a Chellomedia.

Portfolio Chello Central Europe tvoří 22 tématických kanálů pokrývající různé žánry jako je sport, filmy, animované filmy, vaření, dokumenty a životní styl.

technické parametry - TV Paprika, JimJam a MGM Channel:

Hellas Sat 2 (39°E), freq. 12,729 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, CA Videoguard





Reklama




Vybrané články