Quantcast

UPC DTH uvedla do provozu stránky freeSAT

| redakce | tisk

Lucemburská mediální společnost UPC DTH uvedla do provozu nové internetové stránky freeSAT. Název freeSAT je nové jméno pro satelitní službu UPC Direct, kterou firma používá od 5.9.2011 v České republice a na Slovensku.

V Maďarská zatím (?) zůstává název UPC Direct, v Rumunsku Focus Sat.

Vedle změny názvu a loga platformy se mění i cena za programovou nabídku. Klasická nabídka "freeSAT Medium karta" nyní stojí jen 199,-Kč měsíčně v případě využívání služby na vlastním set top boxu. K balíčku Medium je možné si objednat za 149,-Kč balíček HD programů. Aktivační poplatek je 1,-Kč.

Nabídka "freeSAT Medium" stojí 299,-Kč a obsahuje stejnou programovou nabídku jako "freeSAT medium karta". V ceně je zapůjčení SD set top boxu (zapůjčení HD přijímače je příplatek 99 Kč). Další doplňkové balíčky jsou za stejnou cenu - 149,-Kč měsíčně za HD balíček. Aktivace je také za 1Kč.

Operátor také poskytuje službu "freeSAT karta" - bezplatný přístup k základním českým a slovenským programům bez měsíčních poplatků (21 stanic). Aktivace je 500,-Kč. Roční poplatek 500,-Kč.

Nabídka "freeSAT light" přináší stejné programy jako "freeSAT karta". Liší se cenou - cena předplatného je 149,-Kč měsíčně, aktivační poplatek je 1Kč.

Další informace o službě freeSAT by UPC Direct najde zájemce na stránkách www.freesattv.tv.





Reklama




Vybrané články