Quantcast

Český seriál ve vysílání dětské televize JimJam

| redakce | tiskobrázek k článku: Český seriál ve vysílání dětské televize JimJam

Do svého celosvětového vysílání si placená televize JimJam určená předškolákům vybrala seriál českého původu. Stanice JimJam s více než 16 miliony předplatiteli napříč Evropou, Středním východem, Afrikou a Asií začne v květnu 2012 vysílat poutavé příběhy mláďat z reálného prostředí Má zvířecí rodina z produkce společnosti KM Plus Media. Jednotlivé epizody s českým dabingem budou moci sledovat diváci také u nás.

Plánovaný cyklus Má zvířecí rodina se v celosvětovém vysílání televize JimJam objeví v prestižní společnosti známých postaviček, mezi nimiž nechybí Bořek stavitel, Tomáš a přátelé, Pingu nebo Angelína balerína. Šestadvacetidílný seriál ukazuje den v životě malého zvířete mezi členy jeho rodiny. Malí diváci poznají úchvatný život lvů, delfínů, žiraf, šimpanzů, slonů, tučňáků nebo žab. Na příbězích mláďat natočených v reálném prostředí se seznámí s jednotlivými zvířaty a přírodou, která je obklopuje.

Předškoláci milují fascinující svět zvířat, a právě proto jsme se rozhodli pro JimJam nakoupit práva k seriálu Má zvířecí rodina. Věříme, že upoutá pozornost dětských diváků napříč kontinenty a atraktivní formou jim přinese zábavu i poučení o světě kolem nich a předá jim důležité rodinné hodnoty,“ vysvětlila Kathy Fairbairnová, obsahová ředitelka televize JimJam. „Programové oddělení stanice JimJam ročně oslovují stovky producentů z celého světa, kteří nabízejí špičkové pořady pro předškoláky. Ve světle takové konkurence je volba Mé zvířecí rodiny obrovským úspěchem pro tuzemské tvůrce,“ komentoval novou akvizici Aleš Fabík, Country Manager z tuzemského zastoupení společnosti Chello Central Europe.

Silnou stránkou Mé zvířecí rodiny je především citlivá příprava s ohledem na specifické zájmy cílového diváka - předškoláka, jemu jsme přizpůsobili například dabing, který namluvilo dítě namísto dospělého. Navíc celý příběh je vždy vyprávěn z pohledu mláděte, a tím je blízký malým dětem a jejich způsobu chápání okolního světa,“ upřesnil Ladislav Švestka ze společnosti KM Plus Media.

Placená televize JimJam byla založena v roce 2006, dnes ji mohou přes kabel, satelit nebo IPTV sledovat diváci v 50 zemích světa. Vysílá v 11 jazycích včetně češtiny. JimJam patří do portfolia nadnárodní mediální společnosti Chello Zone. V tuzemsku je JimJam v nabídce operátorů Skylink, UPC nebo O2TV, na Slovensku dále v síti Magio.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články