Quantcast

ATM System s kapacitou na Astře 23,5E

| redakce | tisk

Lucemburský satelitní operátor SES podepsal kontrakt s ATM System, společností, která je členem společnosti Grupa ATM, na příležitostné využívání satelitní kapacity na družici Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně.

ATM System je systémovým integrátorem celé technické infrastruktury pro ATM Grup S.A. Nová satelitní kapacita, pronajatá u SES, bude společnost používat k distribuci televizních příspěvků.

Marcin Ornass-Kubacki, předseda ASTRA Central Eastern Europe k tomu uvedl: "Jsme velmi potěšeni, že jsme podepsali smlouvu s ATM System, největším nezávislým televizním producentem na polském trhu. Skutečnost, že společnost si vybrala naši nabídku je nejlepším důkazem o kvalitě našich služeb."

"V nejbližší době dokončíme výstavbu dalšího HD 3D vysílacího vozu. Půjde o první přenosový vůz v Evropě s nejnovějšími kamerami SONY. Podepsání dohody se společností SES nám umožní poslat vyrobený signál na družici. Zatím jsme se zabývali výrobou televizních pořadů, od dnešního dne budeme schopni zajistit distribuci pořadů přes satelit ASTRA 3B přímo k zákazníkům," říká Robert Wolter, viceprezident společnosti ATM Sp. z.o.o.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články