Quantcast

Josef Koukolíček - nový šéf PR a komunikace Nova Group

| redakce | tisk

Na pozici ředitele PR a komunikace společnosti CET 21, provozovatele kanálů Nova, Nova Cinema, FANDA, Nova Sport, česko-slovenské MTV a portfolia online projektů, nastupuje s účinností od středy 1. srpna 2012 Josef Koukolíček. Dosavadní ředitel PR a komunikace Lubor Černohlávek se s účinností od stejného data stává šéfredaktorem zpravodajského portálu TN.cz.

Josef Koukolíček do TV Nova přichází z vydavatelství Borgis, kde v posledních dvou letech řídil redakci společenského portálu super.cz. V pozici ředitele PR a komunikace střídá Lubora Černohlávka, který se stal šéfredaktorem zpravodajského portálu TN.cz.

Josef Koukolíček bude ze své nové pozice zodpovědný za celkový mediální obraz skupiny Nova a všech jejich pořadů a projektů, odpovídat bude za externí komunikaci společnosti.

Josef Koukolíček - nový šéf PR a komunikace Nova Group
▲ Josef Koukolíček - nový šéf PR a komunikace Nova Group

Josef Koukolíček bude pro naši společnost významnou posilou. Věřím, že nám pomůže i nadále upevňovat obraz skupiny Nova jako lídra trhu,“ říká Jan Andruško, generální ředitel TV Nova. „Rád bych také Luborovi Černohlávkovi poděkoval za jeho práci v rámci oddělení PR a komunikace a přeji mu hodně úspěchů v dalším působení na TN.cz,“ dodává Andruško.

Velmi mě těší, že se mohu připojit k týmu nejúspěšnější mediální skupiny v České republice, je to pro mě velká výzva a já udělám maximum, abych mohl přispět k jejímu dalšímu rozvoji,“ říká Josef Koukolíček, nový ředitel PR a komunikace skupiny Nova.





Reklama




Vybrané články