Quantcast

Vladimir Kličko, Mariusz Wach a Lukáš Konečný na FANDOVI

| redakce | tisk

Ukrajinského boxera Vladimira Klička čeká další obhajoba šampionských pásů těžké váhy federací WBA, WBC, IBF a IBO. Do cesty se mu postaví doposud neporažený polský boxer Mariusz Wach. Dlouho očekávaný souboj uvidíte na FANDOVI a VOYO.cz 10. 11. 2012 od 21:50. Ke komentátorskému stolu přisedne český boxer Lukáš Konečný.

Na Wacha jsem hodně zvědavý, protože Vladimir je pro něj opravdu první kvalitní soupeř, zároveň vlastně i ten nejlepší možný. Sám nevím, v čem bych mohl Wacha vyzdvihnout kromě jeho výšky a váhy. Rozhodně ale nemá co ztratit. Jsem zvědavý, jak to dopadne,“ řekl Lukáš Konečný.

Mladší z bratrů Kličkových neprohrál od roku 2004, naposledy porazil v červenci letošního roku Tonyho Thompsona a vylepšil si svou profesionální bilanci na 58 výher, z toho 50 KO a 3 prohry. Tentokrát nastoupí v Hamburku proti polskému obrovi Mariuszi Wachovi. Ten dosud vyhrál všech svých 27 zápasů, z toho 15 knockoutem. „Myslím si, že právě výška je Wachova nejsilnější zbraň. Díky tomuto aspektu je pro mě zápas Kličko vs. Wach hodně zajímavý,“ prozradil Konečný.

Vladimir Kličko nastoupí bez svého trenéra Emanuela Stewarta, který v říjnu zemřel v šedesáti osmi letech po onemocnění rakovinou. Po dlouhé době navíc bude ukrajinský boxer čelit soupeři, který je větší než on. Wach měří 202 centimetrů, a eliminuje tak výhodu šampiona, který ve svých soubojích sází právě na svou výšku. „Kličko by měl dominovat a zároveň i vyhrát před limitem. Kdybych si měl na něco vsadit, tak právě na vítězství Vladimira stylem KO,“ doplnil Konečný.

Atraktivní boxerský duel mezi Vladimirem Kličkem a Mariuszem Wachem můžete sledovat v přímém přenosu na FANDOVI a VOYO.cz od 21:50.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články