Quantcast

Pražská S na FANDOVI a VOYO.cz

| redakce | tisk

Milovníci českého fotbalu se mohou těšit hned na dvojitou porci Gambrinus ligy. Na své si přijdou zejména fanoušci pražský “S“. V pátek mohou diváci sledovat duel Českých Budějovic proti Slavii a v neděli pak zápas mezi Spartou a Zbrojovkou Brno. Obě utkání nabídne FANDA a VOYO.cz.

Fotbalisté Slávie přišli v posledním kole v duelu s Plzní nejen o domácí neporazitelnost, ale také o dva klíčové obránce. Milan Nitrianský, který opustil hřiště na nosítkách, navíc vyfasoval čtvrtou žlutou kartu a s kartami je na tom stejně i klíčový stoper Martin Latka. Bez něj se Slavia naposledy představila na Slovácku a byl z toho debakl 0:3. Radova družina stále čeká na první venkovní vítězství v sezóně a na špatnou venkovní formu sešívaných budou České Budějovice určitě spoléhat. Jestli Dynamo dosáhne na třetí domácí výhru, mohou diváci sledovat v pátek 9. 11. 2012 od 20:00h na FANDOVI a VOYO.cz.

Naposledy Sparta v Mladé Boleslavi přišla nejen o dva body, ale hlavně o útočníka Václava Kadlece. Hráč měsíce října utrpěl frakturu lebky a do konce podzimu si už nezahraje. Vítězslav Lavička, který dominoval v anketě o nejlepšího trenéra měsíce října, tak bude mít při skládání sestavy před zápasem se Zbrojovkou pořádně zamotanou hlavu.

Brněnští sice naposledy prohráli doma s Duklou, ale venku už dokázali pořádně potrápit některé aspiranty na titul. V Plzni tým trenéra Petra Čuhela zvítězil a v moravském derby oloupil o dva body olomouckou Sigmu. Duel na Letné začíná v neděli 11. 11. 2012 v 17:50 a přímý přenos nabídne FANDA a VOYO.cz.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články