Quantcast

Giro d Italia exkluzivně na Eurosportu

| redakce | tisk

Eurosport Group, RCS Sport a IMG Media prodlužují své dlouhodobé partnerství o další čtyři roky. V letech 2013-2016 Eurosport rozšíří živé vysílání v HD ze závodů Giro d´Italia, Milan - San Remo, Tirreno - Adriatico, Giro di Lombardia, Strade Bianche a Roma Maxima.

Eurosport má nyní výhradní práva v 59 zemích, včetně klíčových trhů, jako Velká Británie, Německo, Norsko, Švédsko a Polsko. Všechny závody bude možné díky Eurosport Playeru sledovat i na internetu a na mobilních platformách.

Všechny závody budou poprvé v HD kvalitě. Počet hodin živého vysílání z Giro d´Italia se rozšiřuje z loňských dvou na tři denně.

Cyklistický kalendář Eurosportu se dohodou rozšířil o následující závody:
2. 3. Roma Maxima
3. 3. Strade Bianche
6. - 12. 3. Tirreno-Adriatico
17. 3. Milán - San Remo
4. - 26. 5. Giro d´Italia
6. 10. Giro di Lombardia

Laurent-Eric Le Lay, předseda Eurosport Group, říká: „Eurosport je dlouhodobým partnerem Giro d'Italia od roku 1998 a přispěl k neustálému růstu popularity tohoto prvořadého závodu nejen v Evropě, ale také v Asii. Jsme potěšeni, že se toto partnerství prodloužilo o další čtyři roky. Giro d´Italia a další významné závody v Itálii uvidí v HD kvalitě diváci v 59 zemích. Eurosport výrazně upevňuje svou cyklistickou nabídku - v roce 2013 je jeho cyklistické portfolio více než kdy jindy bezkonkurenční a obsahuje všechny nejlepší události sezóny včetně tří Grand Tour, významných klasik a více než 40 závodů".

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články