Quantcast

SPT Network objednává druhou seriálovou řadu Hannibal pro AXN

| redakce | tisk

Sony Pictures Television (SPT) Networks si objednal výrobu dalších 13 dílů seriálu HANNIBAL. První série se pomalu blíží ke konci, poslední ze 13i premiérových dílů uvidí čeští a slovenští diváci na kanálu AXN ve středu 3. července.

Originální seriálové drama bylo vysíláno od začátku dubna na kanálech SPT, a to současně ve více než 80i zemích celého světa včetně Asie, Latinské Ameriky nebo Brazílie v 18i jazycích včetně češtiny. Na druhou sérii HANNIBALA se můžete těšit již příští rok.

SPT Network objednává druhou seriálovou řadu Hannibal pro AXN
▲ SPT Network objednává druhou seriálovou řadu Hannibal pro AXN


Očekávané natáčení komentovala Marie Jacobson, programová ředitelka a produkční pro SPT Networks: "Hannibal ovládl diváky v každém koutu světa. Uvedením tohoto dramatického seriálu vlastní produkce, televize splnila předsevzetí nabízet svým divákům exkluzivní zážitkové pořady, vytvořené výhradně pro jejich zábavu."

V nejnovějším seriálu o proslulém vrahovi - kanibalovi, chtěl scenárista Bryan Fuller vyprávět část Hannibalova příběhu, která tu ještě nebyla. Hannibal je založen na světoznámé mytologie a neslavném Dr. Hannibalovi Lecterovi z románů Thomase Harrise. Seriál však diváky přenese na počátek, kdy se dvě nejzáhadnější fiktivní postavy příběhu poprvé potkají.

Hlavními hvězdami seriálu HANNIBAL jsou Hugh Dancy (Velké C, Král Artuš, Černý jestřáb sestřelen) jako Will Graham, brilantní, empatický psycholog FBI, který je schopen intuitivně rekonstruovat zvrácené myšlenky a metody sériových vrahů, Mads Mikkelsen (Casino Royale, Souboj titánů) jako Dr.  Hannibal  Lecter  a Laurence Fishburne v roli policejního šéfa Jacka Crawforda (Matrix, seriál CSI).

Původní drama AXN pochází z imaginativní mysli výkonného producenta Bryana Fullera (Hrdinové, Řekni, kdo tě zabil) a obratné režie Davida Sladea (Twilight sága: Zatmění, 30 dní dlouhá noc), který je současně také výkonným producentem spolu s Marthou de Laurentiis.

Seriál produkovala Gaumont International Television ve spolupráci se SPT Networks a v USA pak s NBC.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články