Quantcast

NFL od pátku na Sport1 a Sport2 HD

| redakce | tisk

Muži tvrdí jako skála a dívky krásné jako sen, k tomu spousta adrenalinu a velkolepá show, taková je prestižní liga amerického fotbalu NFL. Její novou sezónu exkluzivně uvidí diváci na televizních kanálech Sport1 a ve vysokém rozlišení na Sport2 HD.

Série přímých přenosů ze Spojených států začne hvězdným utkáním Denver Broncos proti úřadujícímu šampionovi Baltimore Ravens v noci ze čtvrtka na pátek 6. září v 02.30.

Zápas amerického fotbalu je velkou podívanou. „Každý z týmů odehraje v základní části jen šestnáct zápasů, o to víc je důležité každé vítězství. Pokud chce mužstvo pomýšlet na play-off, nemůže si dovolit vypustit ani jedno utkání. To vše zvyšuje atraktivitu hry a nasazení hráčů,“ láká ke sledování NFL Martin Hamza, komentátor Sport1 a Sport2 HD a rovněž aktivní hráč. U mikrofonu se objeví další populární jména s blízkým vztahem k NFL, například Stanislav Jantoš či Jindřich Rajchl.

V sezóně 2013/14 odvysílají stanice Sport1 a Sport2 HD desítky přímých přenosů. Většinu nočních zápasů přinesou obě televize souběžně, přičemž Sport2 HD nabídne obraz v nativním vysokém rozlišení.

Americká NFL je celosvětově populární sportovní soutěží, která nabízí fantastickou podívanou. Jsme rádi, že její exkluzivní vysílání na našich stanicích Sport1 a Sport2 HD skvěle doplní naše další špičkové sportovní soutěže v čele s hokejovou KHL a fotbalovou La Ligou a že divákům přinese spoustu zážitků,“ uvedl za provozovatele obou televizí Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Celou sezónu tradičně uzavře únorový Super Bowl, v němž se rozhodne o držiteli titulu. Toto utkání patří mezi nejsledovanější přímé přenosy v USA a během přestávky vystupují slavní umělci, dříve například zpěvačky Madonna a Beyoncé nebo kapela Aerosmith.

zdroj: chello





Reklama




Vybrané články