Quantcast

Železný se vrátil na obrazovku. TV Barrandov se možná přejmenuje

| redakce | tisk

Na televizní obrazovku se po deseti letech vrátil Vladimír Železný. Tentokrát v pozici generálního ředitele televize Barrandov. V kontaktní relaci s názvem Volejte Železnému odpovídal na dotazy diváků.

Televize Barrandov pod jeho vedením se postupně změní. Jeho první plán je zvýšit sledovanost stanice a dosáhnout až 10 procentního podílu na televizním trhu. K vyššímu share mají přispět pořady pro širší cílovou skupinu, z obrazovky zmizí komunistické seriály jako 30 případů majora Zemana či Žena za pultem. V březnu chce TV Barrandov představit nový dobrodružný seriál. Podrobnosti o programové novince s ohledem na konkurenci ale neprozradil.

Železný se vrátil na obrazovku. TV Barrandov se možná přejmenuje
▲ Železný se vrátil na obrazovku. TV Barrandov se možná přejmenuje

Novou grafiku a logo má podle Železného smysl změnit jen s nárůstem podílu na trhu. V úvahu přichází i přejmenování televize.

Relace Volejte Železnému se možná za několik měsíců přejmenuje na Volejte řediteli. TV Barrandov usiluje o tento název, který má zaregistrována konkurenční Nova a ta jej více než 5 let nepoužívá. TV Barrandov proto požádala o výmaz ochranné známky původního vlastníka.





Reklama




Vybrané články