Quantcast

Topfun pro Smart TV Samsung, modely 2014

| redakce | tiskobrázek k článku: Topfun pro Smart TV Samsung, modely 2014

Společnost Topfun Media a.s. provozovatel on line videopůjčovny Topfun oznámila, že tento týden dokončila ve spolupráci se svým technologickým partnerem společností ISSA CZECH a společností Samsung úpravy aplikace Topfun pro Smart TV modely 2014.

Jedna z nejúspěšnějších aplikací ve Smart Hubu Samsung bude mít také své přední místo v modelech 2014. Tyto modely budou uvedeny na trh v průběhu měsíce května a zákazníci se mohou těšit na nové benefity, které Topfun společně se Samsungem majitelům nových Smart TV Samsung přinesou. Mezi modelovou řadou 2014 budou také Smart TV s UHD rozlišením (4K), na což je Topfun technologicky a obsahově také připraven.

"Velice si vážíme spolupráce se společností Samsung, jsme rádi, že můžeme naší aplikací přispět k atraktivitě Smart TV této světové značky. Zákazníky můžeme ujistit, že společně se Samsungem pracujeme na dalších vylepšeních aplikace Topfun, kterých se mohou dočkat v průběhu letošního roku," prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media a.s. Radek Přikryl.





Reklama




Vybrané články