Quantcast

Hollywoodské hity míří na Filmbox Premium

| redakce | tisk

Společnost SPI International, provozovatel rodiny kanálů FilmBox a online videotéky FilmBox Live, pokračuje ve spolupráci s předním americkým filmovým studiem NBCUniversal.

Podepsáním další smlouvy se studiem získává SPI International právo na vysílání nových prvotřídních hollywoodských snímků, které zařadí na populární kanál FilmBox Premium.

Hollywoodské hity míří na Filmbox Premium
▲ Hollywoodské hity míří na Filmbox Premium

Diváci se mohou těšit například na vysokooktanovou akční podívanou Rychle a zběsile 6 s Vinem Dieselem a tragicky zesnulým Paulem Walkerem. Epický audiovizuální zážitek slibuje filmovými labužníky ceněné sci-fi Nevědomí s Tomem Cruisem a Morganem Freemanem. Snímkem, u kterého se zasměje celá rodina, bude Já, padouch 2, pokračování oblíbeného animáku nominovaného na ceny Oscar, BAFTA i Zlaté glóby, s nezapomenutelnou titulní písní „Happy“ Pharrella Williamse. Příznivce romantických komedií pak určitě potěší Lásky čas, další úspěšný počin anglického tvůrce Richarda Curtise (Deník Bridget Jonesové, Láska nebeská).

Hollywoodské hity míří na Filmbox Premium
▲ Hollywoodské hity míří na Filmbox Premium

Nabídka filmů na Filmbox Premium pokryje všechny filmové žánry. Pro fanoušky dobrodružných fantasy a nestárnoucího Keanu Reevese je připraven film 47 róninů o trnité cestě samurajů za odplatou smrti svého pána rukama krutého šóguna. Prvotřídní akční drama Vše je ztraceno nabídne Roberta Redforda v roli osamělého mořského vlka, jehož jachta pluje vstříc nástrahám oceánu. Dalšími premiérami jsou akční zombie komedie U Konce světa, sci-fi horor Očista nebo komiksový akčňák Kick-Ass 2, ve kterém jsou hlavními hrdiny opět nezvykle teenageři.

Jsme zavázáni nabízet ten nejlepší filmový obsah pro předplatitele našeho kanálu FilmBox Premium v Česku a na Slovensku,“ vysvětluje Berk Uziyel, výkonný ředitel FilmBox International Ltd. „Proto pokračujeme ve spolupráci s předními filmovými studii, jako je NBCUniversal. Chceme naplnit program FilmBox Premium řadou silných filmových premiér, stejně jako oblíbených starších snímků, které můžete sledovat znovu a znovu,“ dodal Berk Uziyel.

Hollywoodské hity míří na Filmbox Premium
▲ Hollywoodské hity míří na Filmbox Premium

Vedle premiér FilmBox Premium nabídne i velké množství mega hitů minulosti včetně Apollo 13 s Tomem Hanksem, Notting Hill s Julií Roberts a Hughem Grantem, Lhář, Lhář s Jimem Carreym, Big Lebowski s Jeffem Bridgesem či Zamilovaný Shakespeare s Gwyneth Paltrow. Nabídka se dále rozšíří i o oblíbené filmy uplynulé dekády jako Miami Vice, Ray nebo Americký gangster.

zdroj: SPI





Reklama




Vybrané články