Quantcast

Film1 má nového majitele - Sony Pictures Television Networks

| redakce | tiskobrázek k článku: Film1 má nového majitele - Sony Pictures Television Networks

Společnost Sony Pictures Television Networks (SPT) dosáhla dohody s Liberty Global na převzetí filmových kanálů Film1 v Nizozemí. Podle dohody SPT plně vlastní a provozuje 5 prémiových placených kanálů pod značkou Film1 spolu s Film1 Go od schválení regulačními úřady.

Skupinu Film1 tvoří pět filmových kanálů - Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Comedy & Kids, FIlm1 Spotlight a Film1 Sundance a také OTT služba Film1 Go.

Všech 5 programů bude pokračovat na platformách Liberty Global v Nizozemí - Ziggo a UPC. Většina stanic je také v nabídce satelitní platformy Canal Digitaal (Astra 3B).

"Akvizice Film1 představuje klíčový krok na nizozemském trhu a zdůrazňuje náš trvalý závazek k růstu naší vysoce úspěšné a rozmanité nabídce kanálů v celé Evropě," řekla Kate Marsh, výkonná viceprezidentka SPT Networks pro západní Evropu. "Film1 doplňuje a rozšiřuje naše portfolio úspěšných sítí a těšíme se na spolupráci se všemi našimi partnery k pokračování úspěšného působení Film1."

"Jsme potěšeni, že Film1 bude v dobrých rukou ve vlastnictví Sony," uvedl Niall Curran, prezident mediálních investic v Liberty Global.

zdroj: Advanced television





Reklama




Vybrané články