Quantcast

Pomozte autům - nový doku seriál na NGC

| redakce | tisk

Dokumentární seriál Pomozte autům je zpátky se svým posláním přestavět auta i životy jejich majitelů. Pořad je určen milovníkům aut, kteří mají rádi pořady o přestavbách klasických aut a mechanickou virtuozitu. Premiéra třetí řady dokumentárního seriálu začíná na Velikonoční pondělí 6. dubna ve 22 hodin na National Geographic Channel.

Vezme se jedno drahocenné auto, které zažilo lepší časy, a k tomu jeho majitele, jenž potřebuje pomocnou ruku, a tajně se vozidlo převeze do výborně vybavené autodílny. Po třech týdnech promazávání, upravování a mechanického know-how čeká na nic netušícího majitele překvapení.

Pomozte autům - nový doku seriál na NGC
▲ Pomozte autům - nový doku seriál na NGC

Nová série pořadu je svižnější, rychlejší a přináší více technických předělávek. Premiérové díly přináší nové příběhy s větším množstvím aut, která jsou lepší a svůdnější, od super bouráků z 60. let po technické velikány z 80. let. V prvním díle proběhne renovace slavného auta 1962 Austin-Healey Sebring Sprite. Jedná se o stejný model vozu, který řídil americký herec Steve McQueen a legendární britský automobilový závodník Stirling Moss.

Pomozte autům - nový doku seriál na NGC
▲ Pomozte autům - nový doku seriál na NGC

Když nadšencům do aut Timovi a Fuzzovi někdo zavolá, vždy se jedná o proměnu auta. Cílem mechaniků není pouze spravit auto, aby se mohlo vrátit na silnici. Tito profesionálové mají v úmyslu připomenout slavné období vozidla a tím umožnit jeho majiteli nový začátek se znovuzrozeným autem. Vítejte v pořadu Pomozte autům.

zdroj: NGC





Reklama




Vybrané články