Quantcast

Prima Comedy Central odvysílá ironickou a nekorektní show

| redakce | tisk

Že jste nikdy neviděli dva medvědy, co žijí ve zvířecím panelovém ghettu, kde neustále vymýšlejí nové vylomeniny a s humorem glosují společenské problémy? Od 14. prosince právě takový satirický animovaný seriál uvede nová televizní stanice Prima Comedy Central, vedle známých a zahraničních pořadů.

A kdo jiný by mohl ústřední dvojici propůjčit své hlasy než komické duo Tomáš Měcháček a Tomáš Jeřábek, kteří s ironickým humorem sobě vlastním přetváří seriál do českého prostředí.

Seriál Potkali se na sídláku patří mezi původní tvorbu kanálu Comedy Central. Spoluprací s duem Tomáš Měcháček a Tomáš Jeřábek na tvorbě české mutace této zábavné show sází nová televize na lokální obsah, který je pro domácí diváky stále velmi populární. Situační humor dvojice dabérů reaguje na problémy, které právě rezonují ve společnosti.

Dva debilní medvědy nemohl dabovat nikdo jiný, než dva debilové jako jsme my dva. Ale myslím, že i přes naši debilitu se Filipovi Jančíkovi podařilo nás naučit základy dabingu - jako třeba nepovídat si o něčem jiném, když se nahrává nebo nekopat kolegu, když udělá (zase) chybu. Naši neschopnost stíhat číst text, sledovat timing a lipsing, jsme snad zdařile zamaskovali křikem, urputností a rauchpauzama. Doufám, že se diváci budou bavit minimálně jako mistr zvukař, který nevěřil tomu, co slyší,“ vysvětluje Tomáš Měcháček.





Reklama




Vybrané články