Quantcast

Minimax: Od Silvestra vysílá non stop

| redakce | tisk

Dětská stanice Minimax bude už na Silvestra vysílat 24 hodin denně a zahrne do svého harmonogramu nové seriály a pohádky. Stanice od svého spuštění v roce 2003 vysílala vždy od 6:00 do 20:00 CET, ale už letošní Silvestr přinese dětem nekončící, ale hlavně bezpečnou zábavu.

Jako skvělé zakončení roku 2015 nabídne Minimax na Silvestra kromě programu pro děti, které oslavují konec roku společně se svými rodiči, také celovečerní speciály, které začnou ve 20:00 hod. Počínaje tímto okamžikem už bude stanice Minimax vysílat 24 hod denně.

Minimax, který je zaměřen na děti od 4 do 14 let, bude i nadále nabízet pořady pro rodiny s dětmi, které mají zábavnou a naučnou formu zároveň. Nicméně od 1. ledna 2016 díky rozšíření programové nabídce stanice mohou diváci očekávat širší škálu programů.

Minimax: Od Silvestra vysílá non stop
▲ Minimax: Od Silvestra vysílá non stop

Ve všedních dnech od 6:00 do 8:00 hod bude Minimax vysílat všechny nové série populárních seriálů zaměřených zejména na malé předškolní diváky. Budou to seriály jako například „Lokomotiva Tomáš“, „Ella, malé slůňátko“, „Chuck a přátelé“ nebo „Franklin a přátelé“.

Každý den od 19:50 hod bude na programu večerníček, který bude bavit jak děti tak i dospělé, a začneme s vysíláním seriálů „Vesmírná psí rodinka“ a „Prasátko Peppa“. Po večerníčku bude následovat program, který uspokojí už o něco starší diváky. Pro ně budou každý večer od 20:00 hod vysílány četné celovečerní speciály a animované filmy, mj. vždy oblíbené „Barbie Thumbelina“ a „Arthur - Je to jen Rock ?n? Roll“.

Minimax: Od Silvestra vysílá non stop
▲ Minimax: Od Silvestra vysílá non stop


Víkendový program bude od 9:30 do 11:00 hod věnován tematickým programovým blokům. První čtvrtletí roku 2016 s sebou přinese ty nejlepší programy o vyšetřování „malých detektivů“, kteří milují řešení záhad.

V lednu bude vysílána premiéra nového seriálu „Zorro the Chronicles“, který je z produkce CGI a je zaměřený na původní Zorrovy hodnoty, zatímco zbrusu nová 4. série „Poznáváme přírodu“ a nová „Barbie Rock ?N? Royals“ budou vysílány od února.

Stále populárnější stanice Minimax bude i nadále pokračovat v poskytování toho nejlepšího dětského obsahu a oblíbených programů, jako jsou například „Požárník Sam“,“Lokomotiva Tomáš“, „Malý princ“, „Mia a já“ nebo „Zvědavý George“.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články