Quantcast

Skylink opět vypne fotbalové přenosy RTVS na českých kartách

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink opět vypne fotbalové přenosy RTVS na českých kartách

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o vypnutí sportovních přenosů na programech Jednotka, Jednotka HD, Dvojka a Dvojka HD pro české dekódovací karty.

Ve středu 9. 12. 2015 od 20:25 do 22:50 a ve čtvrtek 10. 12. 2015 od 20:55 do 23:00 nebude pro zákazníky Skylinku, kteří používají dekódovací karty pro region Česká republika, dostupný přenos fotbalových utkání Ligy Mistrů a Evropské ligy, které vysílají slovenské programy Jednotka, Jednotka HD, Dvojka a Dvojka HD.

Vypnutí požadují společnosti O2 TV a CET 21, které jsou vlastníkem práv k vysílání vybraných zápasů Ligy Mistrů a Evropské ligy na území České republiky, přičemž provozovatel programů Jednotka, Jednotka HD, Dvojka a Dvojka HD, společnost RTVS má vysílací práva jen pro území Slovenské republiky.

Zákazníci Skylinku, kteří používají dekódovací karty na území Slovenské republiky a mají nastaven region Česká republika, mohou tento problém snadno vyřešit změnou regionu v Zákaznické zóně na webu Skylinku.

zdroj: M7





Reklama




Vybrané články